Minecraft'ta girince fan sesi artıyor

Alperen Ülgü

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı daha yeni aldım 2 hafta gibi bir zaman geçti Minecraft'ı açarken kasadan yüksek bir ses geliyor açıp oyuna girince bu ses kesiliyor kasa normal haline dönüyor bunun sebebi sizce nedir? Artı olarak FPS sıkıntım yok, yüksek ayarda 400-500 FPS arası alıyorum.

Bilgisayarımı daha yeni aldım 2 hafta gibi bir zaman geçti Minecraft'ı açarken kasadan yüksek bir ses geliyor açıp oyuna girince bu ses kesiliyor kasa normal haline dönüyor bunun sebebi sizce nedir? Artı olarak FPS sıkıntım yok, yüksek ayarda 400-500 FPS arası alıyorum.

Görev Yöneticisi'nden CPU'ya baktınızmı ekran kartı kullanıma eğer orası yüksekse Minecraft'ı kapatınca düşüyorsa Minecraft'ta sorun vardır öncelik olarak onu çözün.

İlk kırmızı ekranda iken o sesi veriyorsa normaldir.
Mojang yazısının orda fan sesi artıyor baya sonra hemen bi 20 30 sn sonra ses kesiliyor normale dönüyor bilgisayarımda bir sorun yoktur değil mi?

Minecraft'ta gelen son güncellemelerden sonra CPU ve RAM kullanımı oyunda aşırı arttı eski sürümleri deneyin gine o kadar geliyorsa sıkıntı vardır.
Tamamdır deneyip bildireceğim

Görev Yöneticisi'nden CPU'ya baktınızmı ekran kartı kullanıma eğer orası yüksekse Minecraft'ı kapatınca düşüyorsa Minecraft'ta sorun vardır öncelik olarak onu çözün.
Aslında gpu kullanımı normal şekilde gidiyor arada bi 100 oluyo hemen düşüyor sıcaklık oranıda kaç saat oynarsam oynuyayım 50 55 derece arası seyrediyor fanları açmıyor kartım

Bende de aynısı oluyor bir sıkıntı yok merak etme. Bir anda yük bindiği için öyledir.
Hangi sürümü oynuyorsun ben 1.19.3 te oynuyorum fps sıkıntımda yok ama açılışta böyle olunca bi korktum sende de ses artıyomu?

Aslında GPU kullanımı normal şekilde gidiyor arada bir 100 oluyor hemen düşüyor sıcaklık oranıda kaç saat oynarsam oynayayım 50 55 derece arası seyrediyor fanları açmıyor kartım.

Hangi sürümü oynuyorsun ben 1.19.3'te oynuyorum FPS sıkıntımda yok ama açılışta böyle olunca bir korktum sende de ses artıyor mu?

Eğer oyunun ilk Mojang ekranında öyle oluyorsa sürümdeki kodlar ile alakalıdır düzeltirler.

Aslında GPU kullanımı normal şekilde gidiyor arada bir 100 oluyor hemen düşüyor sıcaklık oranıda kaç saat oynarsam oynayayım 50 55 derece arası seyrediyor fanları açmıyor kartım.

Hangi sürümü oynuyorsun ben 1.19.3'te oynuyorum FPS sıkıntımda yok ama açılışta böyle olunca bir korktum sende de ses artıyor mu?

1.16.5'ten sonraki sürümlerde oluyor. Dediğim gibi kırmızı ekranda ses yükseliyor sonra normale dönüyor.

Eğer oyunun ilk Mojang ekranında öyle oluyorsa sürümdeki kodlar ile alakalıdır düzeltirler.
Evet mojang ekranında öyle oluyor sonra ses azalıyor dediğim gibi bir sıkıntı olmuyor ve yüksek ihtimalle eski sürümlere girdiğimde gelmez

1.16.5'ten sonraki sürümlerde oluyor. Dediğim gibi kırmızı ekranda ses yükseliyor sonra normale dönüyor.
Aynen öyle oluyor teşekkür ederim herkese

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı