Minecraft'ta herobrine var mıdır?

Aslında vardı, eskiden notch steve karakterini oyuna ekledi ve bence çok saçma bir karakterdi.
Neyse daha sonra notch bunu oyundan kaldırdı yani kaldırdı dediğim sonra ki sürümlerden kaldırdı Alpha'ya baksanız hala orada duruyor, notch daha sonra bunu yok etmeye ayarladı ve Alpha'da oynayan kişiler etrafta bir veya birkaç tane steve görünce herhalde bir efsane oldu bu yani teknik olarak herobrine hep vardi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herobrine yok. Ama oyunun eski sürümünde bizi taklit eden steve görünümlü beyaz gözleri olmayan bir canlı vardı ve bizimle savaşıyordu. Şu an kodların içerisinde yer alıyor fakat oyunda yok. Herobrine ise hayranların kendi uydurduğu bir şey. Oyundaki canlının adı "mob" ve beyaz gözü yok. Artık oyunda da yok zaten.
 
Vardır. Geçenlerde oynarken hapsettiğim enderman'i kaçırmaya gelmişti. Farkettim bende. Tuttum kılıcı attım o sırada bayıldı. Şuanda etrafını obsidyenle kapattım hapsettim. Arada yemeğini veriyorum iyi anlaşıyoruz. Bu işin şakası tabiki. Yoktur hocam. Olmadı ve olmayacak.
 
Ben Minecraft oynayamıyorum, sebebi ise herobrine olduğu için. Sizce herobrine diye bir varlık var mıdır?
Hayır yok. Şu saçmalıkları kim çıkardıysa artık. Oyunu 1.7.10 sürümü çıktığından beri aktif oynuyorum. Herobrine denen tamamen saçmalıktan ibaret varlığı 1 kere bile görmedim.
 
Yok. Ama Minecraft gerici bir oyun. En azından benim için. Tek kişilik modu hala gerilmekten oynayamıyorum.

Oyunun ayarlarında bölge ve çevre seslerini kapat böylece mineshiftler gelmez. Arkadaşların Minecraft oynuyorsa onları çağır ve sunucu açıp oyna. Korkacak bir şey yok çünkü kaldırıldı. Eskiden insan mobu vardı. Bu moblar zombi gibi mağarada çıkıp sana vuruyorlardı. Aralarındaki tek fark texturenin steve texturesi olması. Bu da 1.6.9 betada geldi ve 1.6.9 tam sürümde kaldırıldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı