Minecraft'ta herobrine var mıydı?

Flixbeat

Hectopat
Yer
Amerika
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, böyle bir konu açtığım için dalga geçmeyin. Sadece şimdi aklıma geldi, merak ettim, soruyorum. Ben 2009-2015 yılları arası Minecraft oynuyordum ve 2010 yılında herobrine diye bir olay çıkmıştı. Tek başıma oynarken hep sanki biri beni izliyor diye içimde bir korku olurdu. Kuzenlerle oynardık, korkardık. 2010-2013 yılları arasında herkes "herobrine'i gördüm" diye video atıyordu ve ben dahil herkes onun var olduğunu inanıyordu. Ama gerçekten var mıydı, yoksa boşuna mı korkmuşuz? Bir de 2013'te Entity 303 diye bir karakter geldi diyorlardı onun olayı ne 2014T'e ise null diye bir şey var deniyordu o zaman çocuk aklı korkuyordum onlardan :)

Son düzenleme:
Hepsi Creepypasta. Yani sadece korku içeriği üretmek ve prim kazanmak. Oyunda hiç bir zaman olmadı.

Evet arkadaşlar, böyle bir konu açtığım için dalga geçmeyin. Sadece şimdi aklıma geldi, merak ettim, soruyorum. Ben 2009-2015 yılları arası Minecraft oynuyordum ve 2010 yılında herobrine diye bir olay çıkmıştı. Tek başıma oynarken hep sanki biri beni izliyor diye içimde bir korku olurdu. Kuzenlerle oynardık, korkardık. 2010-2013 yılları arasında herkes "herobrine'i gördüm" diye video atıyordu ve ben dahil herkes onun var olduğunu inanıyordu. Ama gerçekten var mıydı, yoksa boşuna mı korkmuşuz?
Bir kullanıcıdan başlayan ve büyüyen bir olay. Gerçek olduğunu bir Minecraft oyuncusu olarak düşünmüyorum ancak, Mojang oyuncularını güvende tutmak ve kitlesini kaybetmemek amacıyla bir dönem her güncelleme notuna "Herobrine kaldırıldı" yazısını ekliyordu. Kim bilir, belki de bir moddu yada vardı.

İlk bir fotoğraf ortaya çıktı. Zamanında sistemlerin yetersizliğinden dolayı chunklar düşük kullanıyordu oyuncular. O sürümlerde düşük chunk ayarları da sis gibi bir görünüm veriyordu. Bir kullanıcı o popüler Herobrine fotoğrafını, düşük chunk ayarıyla oynarken aldığı bir ekran görüntüsüne fotoşop yaparak oluşturdu. Genel olarak tüm herobrine hikayelerine baktığınızda aynısını görürsünüz. Ayrıca oyunu modlayanlar daha iyi bilirler, oyunun kodlarında da öyle bir şey yok.

Alpha v1.0.4’ten beri oynuyorum; bugüne kadar karşılaşmadıysam, oyunda yoktur demek.

Evet arkadaşlar, böyle bir konu açtığım için dalga geçmeyin. Sadece şimdi aklıma geldi, merak ettim, soruyorum. Ben 2009-2015 yılları arası Minecraft oynuyordum ve 2010 yılında herobrine diye bir olay çıkmıştı. Tek başıma oynarken hep sanki biri beni izliyor diye içimde bir korku olurdu. Kuzenlerle oynardık, korkardık. 2010-2013 yılları arasında herkes "herobrine'i gördüm" diye video atıyordu ve ben dahil herkes onun var olduğunu inanıyordu. Ama gerçekten var mıydı, yoksa boşuna mı korkmuşuz?

Hiç olmadı. Notch da Minecraft'ın konuşulması ve merakın artması icin patch Note'lara herobrine kaldırıldı diye ekleyip durdu. Yani yoktu. Ama yine de bu görünmezlik iksiri içip arada bir kardeşime vurup, iksir atıp herobrine geldi diye korkutmadığım anlamına gelmiyor tabii :)

Bir kullanıcıdan başlayan ve büyüyen bir olay. Gerçek olduğunu bir Minecraft oyuncusu olarak düşünmüyorum ancak, Mojang oyuncularını güvende tutmak ve kitlesini kaybetmemek amacıyla bir dönem her güncelleme notuna "Herobrine kaldırıldı" yazısını ekliyordu. Kim bilir, belki de bir moddu yada vardı.
Her güncelleme notuna eklenen bir şeydi zaten. Hatırlıyorum o zamanı, her yeni sürümde en son kısımda yazıyordu. Şaka amacıyla yazılan bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı