Çözüldü Minecraft'ta üç başlı mızrağa hangi büyü basılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Egemwn

Centipat
Daha fazla  
Havai fişek sorunum var, bu yüzden yağmur yagdıgında ucmak istiyorum ve attıgımda geri gelsin istiyorum. Hangilerini basmalıyım ve nasıl bulurum? Beya büyü masasında mızrağa büyü basabilir miyiz?

Çözüm
2'si birden olmuyor hocam.

Yagmurlu havalarda ve sudan ziplamak icin girdap. Geri gelmesi icin sadakat basabilirsin. Zaten girdap buyusu bastigin zaman yani kendini mizrak ile hareket ettigin zaman mizrak elinde kalıyor geri gelmesini gerektirecek bir şey yok.

Buyuleri koylulerden alabilirsiniz rahatça. Buyu masasindanda basabilirsin.

Yagmurlu havalarda ve sudan ziplamak icin girdap. Geri gelmesi icin sadakat basabilirsin. Zaten girdap buyusu bastigin zaman yani kendini mizrak ile hareket ettigin zaman mizrak elinde kalıyor geri gelmesini gerektirecek bir şey yok.

Çözüm

Köylü farmım var yeni bir kütüphaneci yapacağım hiçbir şekilde XP sorunum yok büyü masası mı daha mantıklı köylü mü? (Enderman farmım var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Köylü farmım var yeni bir kütüphaneci yapacağım hiçbir şekilde XP sorunum yok büyü masası mı daha mantıklı köylü mü? (Enderman farmım var.)
Büyü masası daha mantıklı, zaten xp kasacağınız bir yer bulunmakta.

Buyu masasi ile daha mantikli olur. Kutuphane koylusunu daha onemli buyulere ayir.

Havai fişek sorunum var, bu yüzden yağmur yagdıgında ucmak istiyorum ve attıgımda geri gelsin istiyorum. Hangilerini basmalıyım ve nasıl bulurum? Beya büyü masasında mızrağa büyü basabilir miyiz?

Gelgit, sadakat ve opsiyonel olur. Üçünden birini bas.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı