Minecraft'taki yapı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşiniz sizi iyi kandırmış.

Kardeşim kandırmadı, anlayın şunu.

Hiç Snapshot ile uğraştınız mı? İndirip sonrasında da sildiniz mi?

O nedir?

Bu arada bedrock olayı çözüldü mü? Eğer tam oyunu kapatırken dünyadan çıkış yaparken falan bir anda kapatılırsa PC böyle şeyler olabiliyor dünya kayıyor yani tam olarak kaydedilmediği için o diğer yaratıklar enderman.

Çözülmedi. Ne olduğunu anlamadım. Enderman'in ne olduğunu biliyorum zaten. Sanırım bir anda PC kapanmıştı bu Save'de oynarken. Fakat o Minecraft'tda olmayan yaratıklar neydi?

Kardeşim kandırmadı, anlayın şunu.

O nedir?

Çözülmedi. Ne olduğunu anlamadım. Enderman'in ne olduğunu biliyorum zaten. Sanırım bir anda PC kapanmıştı bu Save'de oynarken. Fakat o Minecraft'tda olmayan yaratıklar neydi?

Pillager ya da enderman Minecraft'da var onlar zaten.
Eğer dediklerim değilse o değişik yaratığın fotoğrafını atın.

Pillager ya da Enderman Minecraft'da var onlar zaten.
Eğer dediklerim değilse o değişik yaratığın fotoğrafını atın.

Attım zaten. Baştaki mesajda uçan kuşlar. Bir de pillager ve köylü karışımı bir şey vardı ama onu atamıyorum.

Attım zaten. Baştaki mesajda uçan kuşlar. Bir de pillager ve köylü karışımı bir şey vardı ama onu atamıyorum.

Kusura bakmayın cevaplayamadım arkamdan geçen özel harekat sat ve bordo bereli komandolar beni 1 dk da bir teftişe geliyor TTNET 5dk bir interneti kesiyor :D onlar fantom onlardan bir zar çıkıyor onla elitra tamir edebiliyorsunuz onun dışında oyun oynarken birdenbire çökerse dünya zarar görebiliyor yani bedrocklar o yüzden olmuş olabilir.Hocam yeni gördüm onlar evokerın kuşları olabilir isimlerini bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı