Minecraft'taki yapı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın cevaplayamadım arkamdan geçen özel harekat sat ve bordo bereli komandolar beni 1 dk da bir teftişe geliyor TTNET 5dk bir interneti kesiyor :D Onlar fantom onlardan bir zar çıkıyor onunla elitra tamir edebiliyorsunuz onun dışında oyun oynarken birdenbire çökerse dünya zarar görebiliyor yani bedrocklar o yüzden olmuş olabilir.

Hocam bir anda oyun kapanmamıştı. Yani bu olamaz.

Evet, o gönderdiği kuşların adı da Vex. İlk sayfadaki attığınız fotoğrafların birinde Phantom da var ama.

Her şeyi çözdük fakat o yapıyı çözemedik.

Şu oyunu 7-8 yıldır oynuyorum, gördüğüm köy sayısının haddi hesabı yok. En kötüsünden en iyisine kadar bir sürü köy spawnı gördüm. Fakat bu yapıyı ömrü hayatımda ilk defa görüyorum. Arkadaşlar kaç yaşındasınız merak ediyorum ama adam resmen sizle 14 sayfa maytap geçmiş ve siz de hala oturmuş bu rp ye inanıyorsunuz. Hani diyordum Technopat yaş ortalaması küçük falan ama bu kadar da beklemiyordum açıkçası...

Oyunun ESC'den kapatılmadığına emin misin yani hani direk alt+F4 falan atmışsınızdır belki böyle bir ihtimal yok mu?

Her zaman Alt + F4 atıyorum fakat hiçbir zaman böyle bir şey olmamıştı.

Şu oyunu 7-8 yıldır oynuyorum, gördüğüm köy sayısının haddi hesabı yok. En kötüsünden en iyisine kadar bir sürü köy spawnı gördüm. Fakat bu yapıyı ömrü hayatımda ilk defa görüyorum. Arkadaşlar kaç yaşındasınız merak ediyorum ama adam resmen sizle 14 sayfa maytap geçmiş ve siz de hala oturmuş bu rp ye inanıyorsunuz. Hani diyordum Technopat yaş ortalaması küçük falan ama bu kadar da beklemiyordum açıkçası...

Ay inandıramıyorum troll olmadığına ya.

E adam bize dedi troll değil bizde yardım ediyoruz troll olsa dahi sıkıntı yok biz bir şey kaybetmiyoruz zaten trollse de sıkıntı yok yani yardımcı olmaya çalışmıştık.
Her zaman alt + F4 atıyorum fakat hiçbir zaman böyle bir şey olmamış dı.

Hocam o yüzden olmuş olabilir çünkü bir anda Save alınmadan kapatıldığı için olabilme ihtimali var bende tam anlamadım hep alt+F4 atıyorsunuz ama ilk kez oluyor ama ihtimali var.

Her zaman Alt + F4 atıyorum fakat hiçbir zaman böyle bir şey olmamıştı.

E adam bize dedi troll değil bizde yardım ediyoruz troll olsa dahi sıkıntı yok biz bir şey kaybetmiyoruz zaten trollse de sıkıntı yok yani yardımcı olmaya çalışmıştık.

Hocam o yüzden olmuş olabilir çünkü bir anda Save alınmadan kapatıldığı için olabilme ihtimali var bende tam anlamadım hep alt+F4 atıyorsunuz ama ilk kez oluyor ama ihtimali var.
Evet, gittikçe artan bir veri kirliliği. Yaptığınız şey yardımcı olmak değil boş boş konu ve mesaj doldurmak. Bu konunun troll olmadığını gerçekten inananlar var galiba.

Evet, gittikçe artan bir veri kirliliği. Yaptığınız şey yardımcı olmak değil boş boş konu ve mesaj doldurmak. Bu konunun troll olmadığını gerçekten inananlar var galiba.

Siz benim yerimde olsaydınız ne hissettiğimi anlarsınız. Ama aklınız kıt çalıştığı için empati kuramıyorsunuz. Size göz ardı listemde lüks bir yer ayarladım. Biletinizi almayı unutmayın 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı