Minecraft'taki yapı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar işin en komik tarafı ne biliyor musunuz? Yukarıda ki arkadaş @Mehmet Kerem Gökcek oyunun loglarını incelemiş ve yapının el ile yapıldığını söylüyor, ancak konu sahibi hala el ile yapılmadığını iddia ediyor.
O zaman tek sonuç kardeşim gece gizlice bilgisayarı açmış veya sabah ben uyurken bilgisayarı kullanmış. Fakat 201 Bedrock nerde kullanıldı anlamadım. Etrafta çok göremedim Bedrock.
Konu sahibi arkadaş Bedrockı toplanabilir bir materyal sanıyor ve etrafta hiç görmediğini belirtiyor. Yani anlayacağınız oyunu bile daha bilmiyor.

Aynı dosyaya save klasörünün içindeki stats/55a136fa-55c5-11eb-9b92-d45d64bce613.json dosyasını herhangi bir text editor ile açarak ulaşabilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2021-03-09 19-13-56.png

Arkadaşlar işin en komik tarafı ne biliyor musunuz? Yukarıdaki arkadaş @Mehmet Kerem Gökcek oyunun loglarını incelemiş ve yapının el ile yapıldığını söylüyor, ancak konu sahibi hala el ile yapılmadığını iddia ediyor.

Bütün gün bilgisayar başındaydım ve kardeşimin yapmadığını gözlemledim. Fakat bugün 9 gibi kalmıştım ve kardeşim 8 gibi kalkıyor ve bazen bilgisayara oturuyor. Bu aklıma gelmemişti. Sorun çözüldü konu kilitlenebilir.

Ve bu arada troll olup olmadığını merak edenler için söylüyorum:
Konu troll değil :)

@382019 hocam sonucu merak ediyorsanız gelin bakın. Fakat benim hala anlamadığım bir şey var, neden şu an girdiğimizde çatıdaki bazı yünler eksik?

Aynen onun için yaptım. Çünkü ben attığım her mesaja dikkat ederken bu insanların bu şekilde konulara açarak mesaj kasması beni sinir ediyor.
Mesaj falan kasmıyorum. Zaten 2K mesajım var, niye kasayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı