Minecraft'taki yapı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi yeseydim bu kadar uğraşmazdım, konuyu bırakıp giderdim. Her troll konuyu açan gibi.

Ben size troll demedim zaten ama Save kaydedilirken sorun oluşmadıysa bir seçenek daha kalıyor oda bu Save'nin önceden oynanması onu da yeni Save olduğunu söylediniz zaten. Yani hata oluşmuştur dünyada yüksek ihtimal.

Bende 2. seçeneğe.

Siz inanın, empati kurmayı bilmiyorsunuz. Bir şey merak edince soramaz olduk. Bu arada beni hatırladınız mı? Sizi "Technopat Sosyal fakat Among Us" hikayesine eklemiştim.

Ben size troll demedim zaten ama Save kaydedilirken sorun oluşmadıysa bir seçenek daha kalıyor oda bu Save'nin önceden oynanması onu da yeni Save olduğunu söylediniz zaten. Yani hata oluşmuştur dünyada yüksek ihtimal.

Büyük ihtimalle Save ile alakalı fakat şu an girdiğimizde bina farklı oluyor.
@huseyin2345 hocam biz o işleri çoktan geçtik zaten.

Arkadaşlar ekran kartım bedrocka dönüştü, troll değil lütfen yardım edin.
Siz dalga geçmeye devam edin. Troll yapsaydım bu kadar sürmezdi. Sizin açtığınız troll olmayan bir konuya troll desek ne hissedersiniz? Bir düşünün.

Neden güldünüz ki, komik bir şey mi var? Sizden kesinlikle troll olmayan bir şey hakkında yardım isteyerek forumu kirletiyorum.

:D Ya şuraya bir moderatör el atabilir mi Technopat'ın amacı yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmeye çalışmak değilmi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı