Minekral.com güvenli mi?

Sakın ola ki buıradan bir şey almayın. Bir Key aldım 4 gündür, kendilerine ulaşamadım. Bir şifre göndermişler ama tabii ki çalışmıyor. Aracı şirketi aradım hemen shopier i güya arkadaşın dediği Online Key vermiş. (Eee vermiş de çalışmıyor ) tekrar incelemeye alacaklarmış. Onların yaptığı işe bir şey diyemem saygı duyarım ama bana pek çözülecekmiş gibi gelmiyor. An itibariyle sitelerinede ulaşılmıyor. Minekraldan uzak durun.
 

URL burada alan varsa söylerse güzel olur 28 TL'lik hesap alacağım çünkü para boşa gitmesin. Müşteri yorumlarında 'kamil ercan' adlı bir youtuber koymuşlar Google'da arattağımda bulamadım canlı destekte hesabı kapandı dedi ama yine bir şey bulamadım bu site güvenli mi?

Reis bu tip siteler oyun hesaplarını rus sitelerinden alıyor çoğunlukla ve çalıntı hesaplar. Mesela 25 TL'ye sattığı hesap ona 3-5 TL'ye geliyor. Sınırsız garanti falan da yalan dolan onlara hiç inanma, hesabı alırsın 1 ya da 2 kere sorun çıkarsa değiştirirler ondan sonra mesajlarına hiç dönmezler bile. Bence hiç alıp da paranı çöpe atma, Microsoft'un resmi sitesinde oyun zaten 76 TL, 30-40 daha ucuz diye bilmediğin siteden alma.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı