Mini ATX kasa önerisi

519634

Decapat
Mini ATX uygun fiyatlı bir kasa önerir misiniz?
Ekran kartı sığması açısından çok ince olmasın. Güç kaynağı ayrı alacağım onu önermenize gerek yok.

Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Daha büyük ama FRGB fanlı.

Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Biraz daha küçük ama ARGB fanlı. Bende Rampage Private var ve Gametech X Cooler ile tek farkı fanları. Gametech X Cooler tavsiye ederim. Anakart modeli neydi bu arada?
Asus prime 1.5 yıllık model. Tam ismini bilmiyorum ama prime olunca boyutları aynı olmaz mı?

Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Daha büyük ama frgb fanlı.

Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Biraz daha küçük ama ARGB fanlı. Bende Rampage private var ve Gametech X cooler ile tek farkı fanları. Gametech X cooler tavsiye ederim. Anakart modeli neydi bu arada?

Benim anakart H81M-K hangisini önerirsiniz? Eksisi artısı.

Asus prime 1.5 yıllık model. Tam ismini bilmiyorum ama prime olunca boyutları aynı olmaz mı?
Micro ATX in de iki şekli var. Bazıları yana doğru daha uzun oluyor. Eğer uzun modeli ise Dark almanı öneririm. O yüzden önemli sayılır anakart modeli.
Benim anakart H81M-K hangisini önerirsiniz? Eksisi artısı.
Yeni konu açarsanız daha iyi olur, bu konuda tartışmak daha iyi olur. İsterseniz yeni konuya etiketleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı