Mini ITX kasa önerisi

• Konuyu başlatan razi3l
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 5.201
Bütçe
11111
SilverStone kasa sıvı soğutma destekleyip desteklemediğini hiçbir yerde bulamadım elimde ML240L Cooler Master sıvı soğutma var kasanın arkasında 2X 120mm fan yeri var acaba oraya olur mu, bir de olursa 1 egzoz olacak başka fan olmayacak ısınma sorunu yaşar mıyım ki? @BerkayZ87

SilverStone kasa sıvı soğutma destekleyip desteklemediğini hiçbir yerde bulamadım elimde ML240L Cooler Master sıvı soğutma var kasanın arkasında 2X 120 MM fan yeri var acaba oraya olur mu, bir de olursa 1 egzoz olacak başka fan olmayacak ısınma sorunu yaşar mıyım ki? @BerkayZ87
SilverStone Raven sıvı soğutma için oldukça dar bir kasa, sığacağını sanmıyorum. Ben de bir destek bulamadım.

Ses takıntılıda bir insanım ne yapacağım bilmiyorum açıkcası Raven güzel gözüküyor ama sıvı soğutma yok ve oyunları 2K'da oynadığım için işlemci ve ekran kartı yoruluyor dolayısıyla fanlar yüksek devir yapıyor ve ses yapıyor.

Ses takıntılıda bir insanım ne yapacağım bilmiyorum açıkcası Raven güzel gözüküyor ama sıvı soğutma yok ve oyunları 2K'da oynadığım için işlemci ve ekran kartı yoruluyor dolayısıyla fanlar yüksek devir yapıyor ve ses yapıyor.

2K için mini ITX dizilmez. Mini ITX dizenin anakartına, işlemcisine, bilimum PC bileşenlerine saygısı yoktur.:) uzun vadede sıcaklık sorunları yüzünden parçaları yavaş yavaş elinize alırsınız. Vazgeçin bu sevdadan.

Bunu dün sıcaklık sorunu yüzünden 380T kasayla 2K'da oyun oynarken Z370'i'yi eline almış bir kullanıcı yazıyor :)

Sıvı soğutmada da radyatör ve fan sesi olacak. Sesten kurtulamazsın. Mini kasaları soğutmak zor. Hele ki yüksek donanım ile topladıysanız.
2K için mini ITX dizilmez. Mini ITX dizenin anakartına, işlemcisine, bilimum PC bileşenlerine saygısı yoktur.:) uzun vadede sıcaklık sorunları yüzünden parçaları yavaş yavaş elinize alırsınız. Vazgeçin bu sevdadan.

Bunu dün sıcaklık sorunu yüzünden 380T kasayla 2K'da oyun oynarken Z370'i'yi eline almış bir kullanıcı yazıyor :)
Soğutma zorluğu oluyor ama sıcaklık sorunları aşılmaz fiye bir şey yok. Hava soğutma ile bile çok randımanlı mini ITX micro ATX sistemler toplanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı