Mini İtx Sistem

torojet

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar burada yeniyim,biraz baktım tavsiyeler aldım ama en uyguna bu kasayı nasıl toplayacaüımı bilmiyorum.
Ssd hdd 8gb gskillram 4670k işlemcim var.
Core v1 alacağım.
Bu sisteme;
H81i anakart iyi midir?bütçeyi mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorum çünkü ya gtx970 ya da amd 290 veya onun denginde 300 serisinde bir kart almayı planlıyorum. H81i anakart iyi derseniz hangisi?
Msi mi asus mu?
Bu sisteme psu ve anakart tavsiyesi yazar mısınız? En düşük bütçeli ve en yüksek performans alabileceğim, ısınma veya başka sorun yapmayan olursa iyi olur , teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4670k bir işlemciye H81 çipseti ile sadece yazık etmiş olursun. Önemli bir sebebi yoksa Mini-ITX toplama derim, hem bir de büyük ekran kartı takacakmışın, gerçi Core V1'e sığar ama ucu ucuna.

4670k bir işlemciye H81 çipseti ile sadece yazık etmiş olursun. Önemli bir sebebi yoksa Mini-ITX toplama derim, hem bir de büyük ekran kartı takacakmışın, gerçi Core V1'e sığar ama ucu ucuna.
4670k yı ikinci el aldım. 4590ın ikinci elinden bile ucuza buldum, yurtta kaldığım için hem az yer kaplaması hem de taşınabilir olması önemli o yüzden mini itx topluyorum. Ekran kartı olarak şu anda zotac ın gtx970 ini düşünüyorum 21cm.

Hocam benim size böyle bir tavsiyem var. 4670k gibi bir işlemciye o anakartı alarak yazık etmeyin. Tavsiyem ettiğim kasa da taşınması kolay bir kasadır büyüklüğü açısından.

Dosya Ekleri

• 1095.png
    1095.png
    39,8 KB · Görüntüleme: 520
motherboards.specout.com: ASUS H81I-Plus vs Asrock H81M-ITX/WiFi vs GIGABYTE GA-H97N-WIFI vs MSI H81I - Mo...

PCIe 3.0 ve 2.0 arasındaki fark nedir? gtx970 veya amd290 da sorun çıkartır mı?
bir adet ssd ve bir adet hdd kullanacağım sata2-3 fark eder mi?hdd sata3 e takılır mı yani?
msi h81i ye işlemciyi takınca hd4600 grafik kartını görmüyor mu?
ses kartı olarak alc887 ve alc892 arasında büyük fark var mı?bendeki laptopun ses kartı çok iyi değil ama memnunum yani öyle abartı olmasına gerek yok seskartının

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı