Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere minidump dosyasının nasıl analiz edildiği ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. Bununla ilgili @Recep Baltaş abimiz bir video yaptı. Lakin çoğu arkadaşımız bilmiyor ya da video izlemesine rağmen anlamamış. İlk olarak bizlerle paylaştığınız mavi...
Bilgisayarınız mavi ekran hatası verdiğinde ortaya çıkan DMP uzantılı minidump dosyalarını nasıl analiz edip çözüme ulaşacağınızı anlatıyoruz. Mavi ekran
Bilgisayarınıza yeni taktığınız Wi-Fi kartı mavi ekrana sebep oluyorsa bu rehberimizle sorunu çözebilirsiniz. Mavi ekran hatalarının birden çok sebebi
Bu rehberimizde adım adım Driver Power State Failure mavi ekran hatasını çözüyoruz. Daha önce sizlerle temel mavi ekran analizini nasıl yapacağımıza
Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili
Bilgisayarınızdaki bozuk RAM modülleri mavi ekran hatalarının en büyük nedenlerinden biridir. Sık sık mavi ekran alan bir okurumuz da benzer bir sorundan
Explore common bug checks, review the codes displayed on the bug check screen, and learn how to use the !analyze extension in the Windows Debugger (WinDbg).
docs.microsoft.com
Bunların hepsini detaylıca ve dikkatli şekilde inceleyin.
Hangi test ne için yapılıyor onları öğrenmen gerekiyor.
Genel olarak bütün teknik destek konularına hakim olman gerekiyor.
Komutlar için.
Common WinDbg Commands (Thematically Grouped), by Robert Kuster.
Yazılım dili bilmene gerek yok.
WinDBG yazılımı ile okuyabilirsin.
@KojiroHyuga04
Ben bile daha bilmiyorum gerçekten.