Çözüldü Minimal BASH-I ike I ediling is supported. For the first Word Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Minimal BASH-I ike I ediling is supported. For the first Word, Tab lists possible command completions. Anywhere else Tab lists possible device or file completions.

Böyle bir hata alıyorum bu nedir?

İşletim Sistemi: Linux Mint Cinnamon
@Kerem00 yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
Bu arada nasıl Linux’u sileceğim disk yönetiminden de bulamadım karman çorman. OS-Uninstaller ile denedim ama orada 2 işletim sistemi gözükmedi.
Linux'u silerseniz ve Windows'u UEFI olarak kurmadıysanız sistem açılmaz ve tekrardan Linux kurmanız veya Windows Bootloader'ini tamir etmeniz gerekir. UEFI olarak kurduysanız disk yönetiminde ayırdığınız alanın boyutunu biliyorsanız Linux'un bölümü de orasıdır. Alternatif olarak Linux dosya sistemini destekleyen Paragon Partition Manager Free'yi de kullanabilirsiniz. Daha sonra sistemi boot menüsünden "Windows Boot Manager"i seçerek açarsınız.
Hocam ayrılmamış alan 80 GB yaptım yeterli mi?

Hocam ben şimdi kuruluma başlayacağım da anlamadığım yer olursa sorabilir miyim ve Windows’da dosyalarımın yedeğini alayım mı?
Anlamadığınız yeri tabi ki sorun. Yanlış bir işlem yapmazsanız dosyalarınıza bir şey olmaz ama garantiye almak için en önemlilerini yedekleyebilirsiniz.

Hocam 10 GB’lık bir D sürücüsü açıp oraya yedeklesem bir şey olur mu?
Kurulumda yanlış bölümü silmediğiniz sürece yedeğe bile gerek yok. Ayrıca zaten kurulumda devam ederken hangi bölümleri sileceğini söylüyor ve onay istiyor. Diskinizde hangi bölümde ne olduğunu biliyorsanız sorun olmaz.

Hocam zaten en büyük GB’a sahip olan Windows’dur ve 80 GB benim ayırdığım alan. O zaman ben kuruluma geçiyorum.

Hocam ben 80 GB alan ayırmıştım 85 GB oluyor sorun olur mu ve doğru mu yaptım?

Hocam ben 80 GB oluşturunca bu seçenek de açıldı sizce az önce attığım gibi devam mı edeyim yoksa bununla yapsam silinir mi Linux?

@Kerem00

Son düzenleme:
Hocam ben 80GB oluşturunca bu seçenek de açıldı sizce az önce attığım gibi devam mı edeyim yoksa bununla yapsam silinir mi Linux?
Bununla yaparsanız önceki sefer olduğu gibi 80GB alanı kullanmayabilir.
Hocam ben 80GB alan ayırmıştım 85 GB oluyor sorun olur mu ve doğru mu yaptım?
İşletim sistemleri arasındaa hesaplama farkı olabiliyor ve doğru yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…