Minimal BASH-I ike I ediling is supported. For the first Word, Tab lists possible command completions. Anywhere else Tab lists possible device or file completions.
Böyle bir hata alıyorum bu nedir?
İşletim Sistemi: Linux Mint Cinnamon @Kerem00 yardımcı olabilir misiniz?
Linux'u silerseniz ve Windows'u UEFI olarak kurmadıysanız sistem açılmaz ve tekrardan Linux kurmanız veya Windows Bootloader'ini tamir etmeniz gerekir. UEFI olarak kurduysanız disk yönetiminde ayırdığınız alanın boyutunu biliyorsanız Linux'un bölümü de orasıdır. Alternatif olarak Linux dosya sistemini destekleyen Paragon Partition Manager Free'yi de kullanabilirsiniz. Daha sonra sistemi boot menüsünden "Windows Boot Manager"i seçerek açarsınız.
NTFS olan herhangi bir bölüm Linux'un olamaz. Windows'un kurtarma bölümü falandır.
Boş alan oluşturun ve benim attığım resimli kurulumdaki gibi bölümü şekillendirin. Daha sonra ileri diyin ve yaptığınız değişiklikleri gösteren ekrandan yaptıklarınızı kontrol edin. Kuruluma devam edin.
Peki hocam ben tekrar 80 GB ayrılmamış alan yapıp devam ediyorum.
Eki Görüntüle 601413
Hocam sda7 diye yer oluşturuldu yukarda da gözüküyor da ben yeşil kısımdan /dev/sda‘ya mı yükleyeyim yoksa sda7’yi mi seçeyim yeşil şeyden.