Minimum bütçe ile gamepad önerisi

emre lx

Kilopat
Önceden orijinal PS4 kolu kullanıyordum bilgisayarımda. EA FC ve RDR2 oynamak için. Şimdi o kol bozuldu ve yeni kol almam gerekiyor. Minimum bütçe ile PC ile uyumlu ve FIFA’da sorun çıkarmayacak kol önerilerine açığım. (Not: Trendyol’da falan 500-700 bandında çakma PS4 ve PS5 kolları var, onlar alınır mı?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben dediğiniz çakma kollardan aldım n11 üzerinden 500 tlye almıştım 4 ay oldu hala gayet güzel çalışıyor, işimi görüyor yani, fc25 için kullanıyorum. Çok uzun ömürlü olmasın işimi görsün bütçem yok diyorsanız öneririm ki benim için öyleydi. Bütçeniz varsa üstteki veya farklı kollar tabi ki daha iyidir.

Hocam ben dediğiniz çakma kollardan aldım n11 üzerinden 500 tlye almıştım 4 ay oldu hala gayet güzel çalışıyor, işimi görüyor yani, fc25 için kullanıyorum. Çok uzun ömürlü olmasın işimi görsün bütçem yok diyorsanız öneririm ki benim için öyleydi. Bütçeniz varsa üstteki veya farklı kollar tabi ki daha iyidir.

Playstation kolu sorun yarattı mi pcde? Xbox daha uyumlu diye biliyorum. Bir de ergonomik mi sizce?

Playstation kolu sorun yarattı mi pcde? Xbox daha uyumlu diye biliyorum. Bir de ergonomik mi sizce?
Arkadaşın aldığı PlayStation kolu değil yalnızca PC de çalışan bir replika. Muhtemelen d-input ya da düşük bir ihtimalle xinputtur o yüzden Pc de her türlü çalışır. Ama bir süre sonra joystickler kendi kendine hareket etmeye başlar. O zaman at çöpe gitsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı