Hocam kuzeninden bi öğrenir misin, eth kadar iyi getiren coin hangisiymiş? Ben bulamadım da...Ethereum ve Bitcoin ne zaman düşerse diyenler çok komik gerçekten. Mining yapan kuzenimin demesine göre bugün Ethereum kazımı bitse dahi kazılacak sayılarca altcoin varmış. Hemde kâr oranları Ethereum kadar iyi. Bu iş bitmeyecek. Geleceğin sistemi bu olacak. Kripto paralar tüm dünya düzenini değiştirebilecek kadar güçlü ve talep gören bir şey.
Çok bilgi sahibi değilim fakat Ravencoin iyiymiş diye duydum.Hocam kuzeninden bi öğrenir misin, eth kadar iyi getiren coin hangisiymiş? Ben bulamadım da...
Eth den sonra yığılma raven a olacak gibi görünüyor, ltc de olabilir bilemiyorum alt coin sayısı çok fazla hangisi yukarı kaldırırsa kafasını ordan devamHocam kuzeninden bi öğrenir misin, eth kadar iyi getiren coin hangisiymiş? Ben bulamadım da...
Bu ikili düştüğü zaman büyük ihtimal altcoinler patır patır dökülecektir eskiden olduğu gibi. Sonrasında her yerde 2.el ekran kartları görürüzEthereum ve Bitcoin ne zaman düşerse diyenler çok komik gerçekten. Mining yapan kuzenimin demesine göre bugün Ethereum kazımı bitse dahi kazılacak sayılarca altcoin varmış. Hemde kâr oranları Ethereum kadar iyi. Bu iş bitmeyecek. Geleceğin sistemi bu olacak. Kripto paralar tüm dünya düzenini değiştirebilecek kadar güçlü ve talep gören bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.