Mining çılgınlığı ne zaman biter?

• Konuyu başlatan DGDev
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 11.536

DGDev

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı fiyatları zaten bunlar yüzünden uçtu. Artık bu işe bir son verilmesi gerekiyor bence. Bilgisayar alamıyoruz bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kuzeninden bi öğrenir misin, eth kadar iyi getiren coin hangisiymiş? Ben bulamadım da...

Hocam kuzeninden bi öğrenir misin, eth kadar iyi getiren coin hangisiymiş? Ben bulamadım da...
Eth den sonra yığılma raven a olacak gibi görünüyor, ltc de olabilir bilemiyorum alt coin sayısı çok fazla hangisi yukarı kaldırırsa kafasını ordan devam

Bu kadar coin varken kolay kolay bitmez birinin değeri düşer diğerinin değeri çıkar ama hepsi birden sanmam bitsin

Açıkçası durum şunu gösteriyor; kazancımız öyle ya da böyle neredeyse yarı yarıya düşecek ve sabit olarak bir coin kazmayacaz, en azından eth 2 çıktıktan sonraki 1 yıla yakın bir sürede durum böyle olacaktır.

Herkes uygun gördüğü coini bulacak, coinler eth 2 sonrası aşırı yüklenen madenciler nedeniyle dalgalanacak, o arada maliyetlerden dolayı makineleri kapatacaklar olacak derken hararetli günler bekliyor bizi...

Bence son vermezler, çünkü bir sürü coin var BTC ve Ethereum düşse bile diğer coinleri kazarlar.

Bu ikili düştüğü zaman büyük ihtimal altcoinler patır patır dökülecektir eskiden olduğu gibi. Sonrasında her yerde 2.el ekran kartları görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…