Mining devrinin bitmesi

Böyle desteksiz düşmeye devam ederse 3000 liraya 3060 alacağız.😎
Hahaha çok beklersin. Şu kart fiyatlarının yükselmesini miningden ibaret sananlara bayılıyorum ya. Kart dolar 7-8 iken 4-5 bin TL iken bu dolar kurunda 3000'e almayı düşünmek için düşünememek lazım.

Şey var işte bunlar araba ev gibi dolar bazlı yükselip düşmeyen şeyler değil. Bir getirisi vardı artık yok (diyelim). Düşecek ama ne siz ne de ben bilebilirim nereye kadar düşeceğini.
Fiyat globalde düşse bile bize yansımayacak diyorum hocam. Dediğim gibi düşeceği kadar düşmüş zaten, BTC 100K olsaydı o zaman en ucuz 3060 kartı 18-20 bine alırdık. Bir ara 15 binleri geçmişti 3060 kartlar.

Hahaha çok beklersin. Şu kart fiyatlarının yükselmesini miningden ibaret sananlara bayılıyorum ya. Kart dolar 7-8 iken 4-5 bin TL iken bu dolar kurunda 3000'e almayı düşünmek için düşünememek lazım.

Beklememi gerektiren bir durum yok gider istediğim kartı alırım, ben trade yapıyorum 2018 yılından beri, piyasayı da gayet iyi biliyorum, bizim şark kurnazlarının eline verip tekrar yola devam edeceğini aylar önce burada yazdım.

Ekran kartı fiyatları düşecek şimdi. Oh be.
Fazla hayalperestiz sanki. Ekran kartı fiyatlarının yüksek olmasının sebebi sadece etherium değil. Özellikle AMD kartlar daha ne kadar dip fiyata satılsın? Hele ki Türkiye'de dolar 17 iken sen daha çok hayal kurarsın.

Fazla hayalperestiz sanki. Ekran kartı fiyatlarının yüksek olmasının sebebi sadece etherium değil. Özellikle AMD kartlar daha ne kadar dip fiyata satılsın? Hele ki Türkiye'de dolar 17 iken sen daha çok hayal kurarsın.
Hatta AMD kartlar MSRP fiyatının bile altında satılıyor. Hala kart fiyatlarının düşmesini bekleyen var dolar kurundan bihaber. Bunlar uçmuş haberleri yok.

@KeyN_N Kartların fiyatının yüksek olmasının nedenini sadece etherium sanan bir kitle var. Güzelim ülkemde tek sorun sadece bu olsa. Dolar gibi bir belada var. NVIDIA kartlar normal gibi ilerlerken AMD kartlar epey ucuza satılıyor. Piyasaya o kadar kart pompalayınca normal gibi.

Mining bitiyor diye sevinen bir kitle var, bundan 2-3 yıl öncede benzer dönemde benzer düşüşler yaşandı. Kimse şunu kavrayamıyor, her düşüşten sonra daha sert bir yükseliş geliyor.

Çok büyük ihtimalle 4XXX serisini çok daha kötü bir süreç bekliyor olacak fakat anlamadığım bir şey var millet neden buna bu kadar seviniyor, bizim için alım fırsatı olan bir dönem sizin gibi yatırımdan anlamayan insanlar için ne ifade ediyor da seviniyorsunuz...

(YTD)

Mining bitiyor diye sevinen bir kitle var, bundan 2-3 yıl öncede benzer dönemde benzer düşüşler yaşandı. Kimse şunu kavrayamıyor, her düşüşten sonra daha sert bir yükseliş geliyor.

Çok büyük ihtimalle 4XXX serisini çok daha kötü bir süreç bekliyor olacak fakat anlamadığım bir şey var millet neden buna bu kadar seviniyor, bizim için alım fırsatı olan bir dönem sizin gibi yatırımdan anlamayan insanlar için ne ifade ediyor da seviniyorsunuz...

(YTD)
Ben şeye seviniyorum, hani kartı 5'e dün alıp bugün aynı sitede fiyatı değişmeden 8'e satmaya çalışanlar var ya ona :D Başka sevindiğim bir şey yok gibi ha bir de 4K TV için bir kart lazım olacak 3080 falan 10K'ye düşer gibi bu gidişle o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı