Elektrik parasını da çık.Ağlama mı?Ağlamak ne alaka. Kim neyi 10 yılda amorti ediyor? Şuan 3060Ti aylık net getirisi 625₺ 1.5 senede 11.250₺ para getiriyor net olarak. Kartın sıfırını 10.000₺ ye bulabiliyorsun zaten.
1 sene kullanıp sonrasında satsan bile çoktan 2.el fiyatıyla birlikte sana güzel bir kazanç sağlamış oluyor zaten.
Artık yeni sistem toplayan kalmamışmış. Kendisi dünya mining araştırma şirketi sorumlusu sanki. Kendi kafandaki kendi kurduğun bilgileri net istatistiki verilermiş gibi sunma insanlara.
Aynen 16 ayda ediyor. Başla şimdiden. 8 yıl yükte hangi kart çalışıyormuş, 2 yıl demeden perte çıkıyor.10 Yıl mı, 2 veya daha fazla kart ile kazım yapıyorsanız yaklaşık olarak 16-18 ay aralığında amorti ediyor sistem.
Kartlar 55 derece altında çalıştırılırsa yaklaşık olarak 8 yıl civarı bir kullanım ömrü sunar, dış sebepler yüzünden zarar görmezse.
3 Kart ayda elektrik masrafını düşünce şu an 2000TL civarı kâr (yani sistem kendini 14 ay içinde amorti ediyor) bırakıyor.
Garantisi var, ha mining kartlarını garanti kapsamıyor falan diyeceksen sorun değil konut sigortam karşılıyor.
Şu bilgisizlikten gelen her şeyi bildiğini sanma cesareti ne zaman bitecek insanımızdaki acaba.
Gerçekten bilgisizlik ve bilgisiz kalma isteği çok garip bir şey. 163Mh veren sistem için 25000TL (24900 küsür) harcadım, alt takım mevcuttu. Şu anda aylık getirisi elektrik çıktığında 1910TL yani amorti süresi bu kârlılıkla (eski kârlılıkla yaklaşık 7 aydı) 13 ay.Aynen 16 ayda ediyor. Başla şimdiden. 8 yıl yükte hangi kart çalışıyormuş
Piyasadaki RX 570/580 8GB modellerinin %99.9'u ve GTX 10XX serisinin 6GB VRAM ve üzeri tüm modelleri mining çıkması, hemen hepsi 5 yıldır fazla bu işi yapmış ve hala sorunsuz çalışıyor.2 yıl demeden perte çıkıyor.
Net yazmışım orada farkındaysan? Elektrik çıktıktan sonra aylık 625₺ para bırakıyor. Daha basit nasıl anlatabilirim.Elektrik parasını da çık.![]()
Ben 2018'de kimse bilmeden yatırımcılık işlere girmiştim 2020'de hesabımdaki parayı görünce şok olmuştum.
Aynen kankam. Size laf anlatılmaz.Arkadaşlar, bu arkadaş anlamamakta inatçı. Daha doğrusu anlamayı istememekte inatçı.
Siz tüm gerçekleri matematiksel olarak anlatsanız da o bilgi geçmeyecek. Bazı insanlar böyle, uğraşmayın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.