Mining ekranındaki R değeri nedir?

StormGonsalez

Kilopat
Merhaba. Mining yapıyorum evde. Mining ekranında olan r: 11.11% değeri nedir nasıl düşer?

Adsız.jpg

27 işlemin 24 adedi kabul edilmiş 3 tane çöp olmuş demek.

Ayarlar aşırı kötü. Kart çok watt çekiyor. Kart 62 derecede ancak rahat rahat mining yapabiliyorsunuz. Ben anlamıyorum bu kartları siz 200-300₺ ye falan mı alıyorsunuz bu kadar rahatsınız.
Çekirdek sıcaklığının 62 olmasına bir sıkıntı yok ki. Ama 1660 Ti için 27 mh ve 97 watt çok kötü.

MSI Afterburner'dan ekran kartını seç ve şu ayarları yap:

Power limit: %60
Core clock: +150
Memory clock: +700'den başla, birkaç dakika bekle, ekran kartın çökmüyorsa 1100'e kadar yavcaşça çık ve nerede çökmüyorsa o ayarda kal.
Ve son olarak ya fan speed'i %100'e al ya da ayarlardan farklı bir fan curve ayarla. Çekirdek 60 dereceyse asıl olayın döndüğü VRAM çipleri 80 derece falandır. 40-50 derecelerde kalmaya çalış, ağustos sıcağında cortlayabilirsin çünkü.

MSI Afterburner'dan ekran kartını seç ve şu ayarları yap:

Power limit: %60
Core clock: +150
Memory clock: +700'den başla, birkaç dakika bekle, ekran kartın çökmüyorsa 1100'e kadar yavcaşça çık ve nerede çökmüyorsa o ayarda kal.
Ve son olarak ya fan speed'i %100'e al ya da ayarlardan farklı bir fan curve ayarla. Çekirdek 60 dereceyse asıl olayın döndüğü VRAM çipleri 80 derece falandır. 40-50 derecelerde kalmaya çalış, ağustos sıcağında cortlayabilirsin çünkü.
Core Clock: +150 mi -150 mi?
Çekirdek sıcaklığının 62 olmasına bir sıkıntı yok ki. Ama 1660 Ti için 27 mh ve 97 watt çok kötü.
Önerdiğiniz afterburner ayarı varmı?
27 işlemin 24 adedi kabul edilmiş 3 tane çöp olmuş demek.

Ayarlar aşırı kötü. Kart çok watt çekiyor. Kart 62 derecede ancak rahat rahat mining yapabiliyorsunuz. Ben anlamıyorum bu kartları siz 200-300₺ ye falan mı alıyorsunuz bu kadar rahatsınız.
Önerdiğiniz afterburner ayarı varmı?

- değerler verilmiş hep mining sitelerinde o yüzden sormuştum
Çok önemli değil, iki türlü de deneyin test edin stabilite nasıl en iyiyse. Ben +0 core clock kullanıyorum mesela "R" oranım onbinde bir falan, +10 -10 deneye deneye en iyi OC ayarını bulacaksınız çünkü adı aynı olsa da her 1660ti aynı değil. Birkaç gününüzü alabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı