Mining için 550W PSU'yu 2 ekran kartı ile bağlama

bulent4k

Femtopat
Daha fazla  
550W PSU var. Mining yapmak istiyorum. GTX 1070 Ti ve 1060 ekran kartlarım var 2 adet 8 pin çıkışı var, 1 tanesini 1060 karta taksam diğerini 8pin to 2x8 pine çevirsem sorun olur mu? PSU 12vden 504W verebiliyor.

"Power Limit"i azaltırsan pek bir şey olmaz gibi. Yalnız 8 pini 2 8 pine çoklayan aparat yerine sata/molex'ten çeviren almak daha mantıklı olabilir.

"Power Limit"i azaltırsan pek bir şey olmaz gibi. Yalnız 8 pini 2 8 pine çoklayan aparat yerine sata/molex'ten çeviren almak daha mantıklı olabilir.
Sata molex'e bağlamak daha kötü olur. Sata max 50 Watt civarı verebiliyordu. Ayrıca PL azaltmak kesin çözüm değil, kartlar peak yaptığında çok daha fazlasını çekeceğinden sistem kapanacaktır.

Sorunuzun cevabına gelirsek kaliteli bir dönüştürücü almanız mantıklı olabilir. Ben 600 watt psu'da 5700 ve 1660S'i beraber kullanıyorum.

Sata molex'e bağlamak daha kötü olur. Sata max 50 Watt civarı verebiliyordu. Ayrıca PL azaltmak kesin çözüm değil, kartlar peak yaptığında çok daha fazlasını çekeceğinden sistem kapanacaktır.

Sorunuzun cevabına gelirsek kaliteli bir dönüştürücü almanız mantıklı olabilir. Ben 600 watt psu'da 5700 ve 1660S'i beraber kullanıyorum.
600 watt ikisinide besleyebiliyorsa iyiymiş

Bir portu Sata veya Molex'e bağlamasını kast ettim, tüm kartı değil. Yük paylaşacağından pek sorun çıkarmaz.

GTX 1070 Ti 120W, 1060 ise 100W ayarlı kazıyorum ve bunları tek PSU'da birleştirmek istiyorum. Aparat ne kadar sağlıklı olur onu kestiremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı