Mining için harici güç kaynağını harici ekran kartına bağlamak

SLOKAR

Centipat
Katılım
10 Şubat 2021
Mesajlar
274
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben mining için PC sistemime ekstra 1 tane daha ekran kartı aldım fakat sistemimin güç kaynağını ekstra bir ekran kartını kaldırabilecek Watt'a sahip değil ekstra aldığım ekran kartı için ayrıca bir 250 Watt güç kaynağı alsam, güç kaynağına sadece ekstra olan ekran kartımı takıp ana karta riser ile bağlasam uygun olur mu yoksa tüm sistem tek güç kaynağına mı bağlı olması gerekir?
 
Çift PSU kullanabilirsiniz diğer PSU'yu tetiklemek için örnek bir ürünü aşağıya bırakıyorum.

Uyarı! 2. PSU yalnızca ekran kartını beslemeli.

Ürün:

 
Çift PSU kullanabilirsiniz diğer PSU'yu tetiklemek için örnek bir ürünü aşağıya bırakıyorum.

Uyarı! 2. PSU yalnızca ekran kartını beslemeli.

Ürün:

Diğer PSU'yu tetiklemek ne demek hocam?
 
Pardon konuyla uygun olmiyacak ama bende mining olayını merak ediyorum elinizde hangi ekran kartı modelleri var ve ayda ne kadar kazanıyorsunuz.
Lütfen söyler misiniz?
Merhabalar, ben mining için PC sistemime ekstra 1 tane daha ekran kartı aldım fakat sistemimin güç kaynağını ekstra bir ekran kartını kaldırabilecek Watt'a sahip değil ekstra aldığım ekran kartı için ayrıca bir 250 Watt güç kaynağı alsam, güç kaynağına sadece ekstra olan ekran kartımı takıp ana karta riser ile bağlasam uygun olur mu yoksatü.
 
Diğer PSU'yu tetiklemek ne demek hocam?

Diğer PSU'nun anakart ile bağlantısı olmayacağından dolayı sistemi çalıştırdığınızda çalışmayacaktır bu bağlantı kablosunu kullandığınızda sistem (1. PSU) çalışmaya başladığında 2. PSU da otomatik olarak çalışıp ekran kartını besleyecektir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı