Mining yaparken ekran kartına ne oluyor?

Yo birebir olay bu benim kafamı kurcalayan bu kazancın tek taraflı olması yani madenden altın çıkartıyoruz değeri var da bu madeni yaratan ne kazanıyor evet ortaya değerleri bir şey çıktı bir kripto para insanların teşrif ettiği bir para ama sen ne kazanıyorsun kullanıcılara nazaran.

Mining yapan insanların sağladığı işlem gücü sayesinde kripto paralar ile yapılan işlemler gerçekleştiriliyor. Paranın oluşumu, transferler, alışverişler vs. Yani bütün kripto para sisteminin dönmesi için gerekli olan toplam bir iş var. Mining yaparak bu işin bir kısmını üstleniyorsunuz. Karşılığında da kripto para olarak ücret alıyorsunuz.

Kripto parayı büyük bir şirket, mining yapan bilgisayarları da o şirketin çeşitli çalışanları gibi düşünebilirsiniz kısaca. Şirketin var oluşu, devamlılığı ve gelişimi için gerekli işleri bilgisayarınıza yaptırıp, karşılığında ücretini alıyorsunuz.

Fazla detayını bilmiyorum ama kabaca mantığı bu bildiğim kadarıyla.

Mining yapan insanların sağladığı işlem gücü sayesinde kripto paralar ile yapılan işlemler gerçekleştiriliyor. Paranın oluşumu, transferler, alışverişler vs. Yani bütün kripto para sisteminin dönmesi için gerekli olan toplam bir iş var. Mining yaparak bu işin bir kısmını üstleniyorsunuz. Karşılığında da kripto para olarak ücret alıyorsunuz.

Kripto parayı büyük bir şirket, mining yapan bilgisayarları da o şirketin çeşitli çalışanları gibi düşünebilirsiniz kısaca. Şirketin var oluşu, devamlılığı ve gelişimi için gerekli işleri bilgisayarınıza yaptırıp, karşılığında ücretini alıyorsunuz.

Fazla detayını bilmiyorum ama kabaca mantığı bu bildiğim kadarıyla.
Mining yapanların ayaktta tuttuğu kesin sistemi de bunu çıkartan ne kazanıyor acaba yani şirket desek patron komisyon almıyor ki? Bilemiyorum bu bağlamda o zaman tüm kripto paraları fonlayalım, istek yaratalım. Geleceğini öngörmek zor farklı bir sistem şu anki sistemden açıkları ve avantajları mevcut bakalım ne olacak.

patron komisyon almıyor ki?
Almaz olur mu? Ethereum'un kurucularından Vitalik Buterin'in kendisine ait kripto para serveti de var elbette. Paranın değeri arttıkça kendi serveti de büyüyor bu insanların. Yapılan işlemlerden, oluşturulan paralardan komisyon da alıyordur mutlaka. Ayrıca kurduğu sistemin büyüyüp gelişmesi, o kişinin değerini de arttırır.

Dünya finansına, borsalara nasıl entegre ediliyor, kullanıcılarına ne gibi bir yatırımı koruma garantisi veriyorlar onu bilmiyorum tabi. Hiç içine girdiğim veya araştırdığım bir konu değil.

Ömrü azalıyor, bitiyor, ölüyor diyenler abartıyorlar. 7/24 aralıksız oyun oynasan yine aynı şekilde etkilenir muhtemelen 🙂
Bak kardeşim şimdi mining şu olay var işlemci olayı bir bit kodlama olarak ekran kartından 4 kat yavaştır ve ekran kartları hızlı kodlama sayesinde maden kazma denilen olay(örnek IBAN numara veya bankadan kullanılmayan eski veya çöp olan hesapları alma veya kirma) şeklinden söylenebilir 27 yıldır mining yapıyorum ve ekran kartlar zorlanilmadik sürece uzun ömürlü yaşayabiliyor oyun mining kadar ekran kartını kullanmıyor mining ekran kartının tamamını kodlamaya odaklı kullanıyor oyun ise yüzde 30 unu kullanir veya oyun farkina göre fakat limit Max 60 tır mining gpu tamamıyla kullanır hatta yağlanmaya neden olur.

Ömrü azalıyor, bitiyor, ölüyor diyenler abartıyorlar. 7/24 aralıksız oyun oynasan yine aynı şekilde etkilenir muhtemelen 🙂
Bak kardeşim şimdi mining şu olay var işlemci olayı bir bit kodlama olarak ekran kartından 4 kat yavaştır ve ekran kartları hızlı kodlama sayesinde maden kazma denilen olay(örnek IBAN numara veya bankadan kullanılmayan eski veya çöp olan hesapları alma veya kirma) şeklinden söylenebilir 27 yıldır mining yapıyorum ve ekran kartlar zorlanilmadik sürece uzun ömürlü yaşayabiliyor oyun mining kadar ekran kartını kullanmıyor mining ekran kartının tamamını kodlamaya odaklı kullanıyor oyun ise yüzde 30 unu kullanir veya oyun farkina göre fakat limit Max 60 tır mining gpu tamamıyla kullanır hatta yağlanmaya neden olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı