Mining rig kurmak mantıklı mı?

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar uzun süredir yapmak istedigim ama bir turlu yapamadigim mining rig için sizlere birkaç sorum var ve önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle sistemi bir anda toplamayacagim yavaş yavaş parçaları alıp ondan sonra işleme başlayacagım.

1. soru: Sistemde farklı markalardan oluşan ekran kartlarini kullanabilir miyim? Çünkü aynı ekran kartını ya sıfır alacağım ya da bu sistemi toplama işlemi çok daha uzun sürecek.

2. soru: Şu anki piyasaya bakacak olursak size göre bu işlemi yapmak ne kadar mantıklı? Harcanak para ve geri dönüşü olarak.

3. soru: Mining yapmak için hangi uygulamayı kullanmalıyım?

Selamlar uzun süredir yapmak istedigim ama bir turlu yapamadigim mining rig için sizlere birkaç sorum var ve önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle sistemi bir anda toplamayacagim yavaş yavaş parçaları alıp ondan sonra işleme başlayacagım.

1. soru: Sistemde farklı markalardan oluşan ekran kartlarini kullanabilir miyim? Çünkü aynı ekran kartını ya sıfır alacağım ya da bu sistemi toplama işlemi çok daha uzun sürecek.

2. soru: Şu anki piyasaya bakacak olursak size göre bu işlemi yapmak ne kadar mantıklı? Harcanak para ve geri dönüşü olarak.

3. soru: Mining yapmak için hangi uygulamayı kullanmalıyım?

Elektrik masrafı çok olur ve o kadar karlı değil artık diye biliyorum.

Elektrik masrafı çok olur ve o kadar karlı değil artık diye biliyorum.
Zaten hesaplamalarima gore bu islem yurtdisina tasindigim zamana tasicak diye dusunuyorum. Burada belki yapabilirsem yapabilirim bana sadece burada yapmam veya yapmamam gerekn seyleri not alacagim ki tamam bu ise giriyorum dedigimde sıkıntı yasamayayim.

Bu konudan 9 milyon tane var forumda. Hobi olarak yapılır madencilik. Bir projeye aidiyet duygusu olarak yaparsınız. Para kazancam umuduyla yaparsan zarar etmeye mahkumsun. Yeni projeleri. takip edip ön madencilik avına çıkarsan para kazanırsın.

Bu konudan 9 milyon tane var forumda. Hobi olarak yapılır madencilik. Bir projeye aidiyet duygusu olarak yaparsınız. Para kazancam umuduyla yaparsan zarar etmeye mahkumsun. Yeni projeleri. takip edip ön madencilik avına çıkarsan para kazanırsın.
Sağolun fikriniz için, dediğiniz gibi bunu hobi olarak yapmayı düsünuyorum çünkü buna sadece para gozuyle bakarsam kucucuk bir sıkıntıda kendimi yer bitiririm. Eğlencesine yapilacak bir proje.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı