Çözüldü Mining virüsü geçmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Origin Man

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 OC 12 GB/Ryzen 5 5500/8X2 Ram/500 gb SSD/ Win 11 Pro/Tuf Gaming a520m-plus
Kaspersky ile tarattım, bir şey bulmadı. Malwarebytes ile tarattım, 3 tane buldu ve sildi. Buna rağmen Görev Yöneticisi'ni açınca CPU %60-90'lardan %5-7'ye düşüyor. Ben de format attım, lakin bir şey değişmedi. USB ile mi format atmalıyım, başka bir antivirüs ile yeniden mi taratmalıyım? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemci kullanımı benim de Görev Yöneticisi'ni açınca 90'dan 5 6 ya düşüyor normal o düşmüyorsa sıkıntı.
Ve ekran kartı kullanımı önemli mining virüsü olduğundan süpheleniyorsan.
İşlemci kullanımı benim de Görev Yöneticisi'ni açınca 90'dan 5 6 ya düşüyor normal o düşmüyorsa sıkıntı.

Çözüm

Hocam 90'dan 5-6ya düşmesini açıklayabilir misiniz rica etsem beynim uykusuzluktan resmen erimiş vaziyette de.

CPU'ya baktıgımda kısa bir süreligine GPU işlemi tarzı bir yazı görüyorum spnra kayboluyor.

Hocam 90'dan 5-6ya düşmesini açıklayabilir misiniz rica etsem beynim uykusuzluktan resmen erimiş vaziyette de.

CPU'ya baktıgımda kısa bir süreligine GPU işlemi tarzı bir yazı görüyorum spnra kayboluyor.

Görev Yöneticisi'ni açmaya çalışırken işlemciyi tam kullanıyorum açıldıktan sonra hemen düşüyor 5 6 ya bizde o o düşme esnasındaki 1 2 saniyelik kısmı görüyoruz işlemcinin Görev Yöneticisi'ni açarken bir anda kullanım artıp düşmesi bir problem değil bende de aynı şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı