Mining yapan uygulama tespit edilip nasıl silinir?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
Sistemimde minig yazılımı olduğundan eminim. Malwarebytes ve Kaspersky bunu fark edemiyor. Ekran kartını kullanan uygulamaları görüp silme imkanım var mı?
Not: Virüs programı algılamıyorsa yoktur veya format atın demeyin. Eğer çözüm bulamazsam zaten format atacağım.

Sistemimde minig yazılımı olduğundan eminim. Malwarebytes ve Kaspersky bunu fark edemiyor. Ekran kartını kullanan uygulamaları görüp silme imkanım var mı?
Not: Virüs programı algılamıyorsa yoktur veya format atın demeyin. Eğer çözüm bulamazsam zaten format atacağım.

Hocam bir Görev Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü atar mısınız?

Hocam bir Görev Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü atar mısınız?

Çok fazla çalışan uygulama var sadece en üstekileri mi atayım yoksa video kaydı ile hepsini mi göstereyim?

Görev yöneticisini bir fotoğraf ile atar mısınız?

En üstü bir de şüphelendiğiniz bir kısım varsa atabilirsiniz hocam.

Fotoğraf paylaşamıyorum sunucu hatası diyor hocam ama görev yöneticisinde şüphelendiğim bir yazılım yok. Ekran kartı boşta yüzde 70 kullanılıyor ve 120W elektrik çekiyor normalde yüzde 2 kullanılırken 30W elektrik çekiyor.

Nereden anladınız mining olduğunu?

RX 7800XT kartın boşta yüzde 70 kullanıma sahip olup 120W çekmesi normal mi? Ayrıca daha önceden de minig virüsüne yakalanmıştım format atıncqa düzeldi ama bu sefer format atmadan çözebilir miyim onu merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı