Mining yaparak kartın parası çıkar mı?

Yok öyle bir şey desteksiz yanlış bir bilgi. Günde 10 saat oyun oynanan kartın performansı da düşerdi aynı mantıkla bakarsak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Millet ikinci elde 5-6 senelik kartları alıyor bir performans düşüşü mü var canlı varlık mı bu? Macunu yenileyip normal sıcaklık değerlerinde kullandın m bir kart neyse o şekilde çalışmaya devam eder performansı bellidir.

Diğer sayfada yazdığım gibi ben bu shiftdelete.net in yayınladığı skeçteki şu parçadan bu bilgiye ulaştım.

Palit: Mining, ekran kartı performansını düşürür​

Ekran kartı piyasasının tecrübeli isimlerinden Palit, mining yapılan ekran kartlarının her yıl yüzde 10 performans kaybettiğini söyledi. Bu söylem, yılın 365 günü hiç durmadan mining yapan ekran kartları için geçerli

Yanlışım varsa affola.

Macun değişince garanti dışı kalmıyor mu? Yukarıdaki arkadaşları aydınlatır mısın?

1 senede macun değiştirilecek bir ortam oluşmaz. Mining VRAM odaklı yapılıyor, çip sıcaklığı artmıyor bile. Macunu da nereye sürüyorsun? Doğru bildin çipe.

Diğer sayfada yazdığım gibi ben bu shiftdelete.net in yayınladığı skeçteki şu parçadan bu bilgiye ulaştım.

Palit: Mining, ekran kartı performansını düşürür​

Ekran kartı piyasasının tecrübeli isimlerinden Palit, mining yapılan ekran kartlarının her yıl yüzde 10 performans kaybettiğini söyledi. Bu söylem, yılın 365 günü hiç durmadan mining yapan ekran kartları için geçerli

Yanlışım varsa affola.

İşte Palit bir tarafından sallıyor attığım videoyu izleseydin anlardın Linus'un o laf üzerine o videoyu çektiğini. 18 aylık test yapıyorlar ve ne oluyor kartın performansı ilk günkü gibi aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı