Mining yapılmış ekran kartı alınır mı?

Fanları temizledim termal macunu sürdüm öyle yaptım testi.

Kasadaki bileşenler kaynaklı olabilir veya macun kalitesi.
Tahminimce diğer bilgisayardaki soğutucu bileşenler daha iyiydi yoksa bir fark olması mantıksız tost makinesi başka prizde daha hızlı ısıtmaz :)
 
Parasına göre alınabilir. VRAM yollarını 7/24 kullanıyorsunuz sonuçta. Sıfır gibi olmayacak hiçbir zaman. Ama diğer ilanlardan daha ucuzsa şahsen alırdım 1060 6GB vs.
 
Alınır mı ? Alınmaz mı ? Bu sorulardan önce riske girilir mi ? Dostum şuan zaten ekran kartlarında ciddi düşüşler var. Al sıfırını kafan 3 sene rahat olsun. Minig yapılan kart 6 ay öncede alınsa garanti dışı olma ihtimali var. 4k kar edecem diye neden riske giresin ?
 
Size şöyle bir örnek vereyim araba üzerinden. Bir araba düşünün 250 bin KM yol yapmış fakat sürekli olarak 4-5 bin devir aşağısına inmemiş. Bir araba daha düşünün o 300 bin KM yapmış fakat hiç zorlanmamış motoru 2 bin devir üstüne bile çıkmamış. Mining yapılan kartlar da az çok buna benzer, mining yapan kişinin ayarlarına bağlıdır yani. Her mining yapılan kart aynı değildir.
Burada mantık hatası var, içten yanmalı motorlar mekanik parçalardır ve onlarca hareketi parçadan oluşuyor. GPU ve diğer bileşenler elektroniktir, hareketli parça değildir, sorun çıkartması çok daha zordur.

Fakat hiç sorun çıkartmaz değil, çıkartabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı