Mining Yapılmış Kart Satılmalı mı Kullanılmalı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 5 ay önce sahibinden Asus RX470 aldım garantili diye.
Bu zamana kadar bir sıkıntı çıkarmadı, 2 hafta önce fan sürtme sesinden dolayı garantiye yolladım ve bugün beni aradılar ve kartta mining yapılmış işlemci, anakart sorunlu dediler. 1700 TL onarım masrafı dediler.
Ben kartı aldiğimda testlerini vs. her şeyi yaptım hiçbir sıkıntı yoktu (Fan sürtme sesi ise benim hatam fana elimi dokunurdum).
Sizden almak istediğim fikir ucuz bir fiyattan satıp sıfır kart almak mı yoksa kullanmaya devam etmek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl ya? Mantıkken garanti bunları karşılaması lazım. Dıştan bir darbe felan yok. Ürünün kendi arızalı. Neyse Sıfır kart alacak paran varsa tabiki sat kurtul.

BİOS modlanmış durumda ise garantiden çıkar direk kart maalesef bir şey yapamazsınız fakat o ne öyle onarım bedeli 1700 TL kartın 0 fiyatı ne kadar ki o kadar onarım çıkarıyorlar bu işte bir hata var bence tekrar görüşün arayın hatta sesli görüşün 1700 TLye RX 580 8 GB alınabiliyor sadece fan sürtmesi ise bir fan takacaklar fan dediğiniz şey maksimum 100 TL olsun ne onarımı yapacaklarmış onu iyice bir öğrenin.

Yaklaşık 5 ay önce sahibinden Asus RX470 aldım garantili diye.
Bu zamana kadar bir sıkıntı çıkarmadı, 2 hafta önce fan sürtme sesinden dolayı garantiye yolladım ve bugün beni aradılar ve kartta mining yapılmış işlemci, anakart sorunlu dediler. 1700 TL onarım masrafı dediler.
Ben kartı aldiğimda testlerini vs. her şeyi yaptım hiçbir sıkıntı yoktu (Fan sürtme sesi ise benim hatam fana elimi dokunurdum).
Sizden almak istediğim fikir ucuz bir fiyattan satıp sıfır kart almak mı yoksa kullanmaya devam etmek mi?
Fanı kendin değiştir ya da garanti değişmezse tüketici haklarına başvuracağını söyle. Şikayet varda forumlar da belirt direk tutuşup tamir ederler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı