Kral 0 piyasaya el atılmıyor. Maddiyat konusunda o kadar fazla fiyatlara çıkamıyorum.Hocam mining yapılan kart almayın çok sorunlu oluyor gerek yok almayınız para biriktirip 0 alınız.
DFS Bilgisayar'ı biliyorum, ancak kalan bölüm hakkında bilgim yok. DFS Bilgisayar'a faturayı sorgulatmayı deneyin, belki işe yarar.DFS Bilgisayar diye bir yerden alınmış. E-fatura üzerinde sağ üstte www.ucuzatedarik.com diye bir logo altında ise DFS Bilgisayar adında bir logo mevcut
Tamamı sorun çıkarmıyor, temiz çalıştırılmış oldukça fazla kart var. Test etmek gerek.Hocam bütçeye laf edemem tabii ki ama mining yapılmış kartlar sorun çıkarıyor yurt dışından alındıysa burada geçmicektir garantisi.
Tamamı sorun çıkarmıyor, temiz çalıştırılmış oldukça fazla kart var. Test etmek gerek.
Garanti hakkında verdiğiniz bilgi için teşekkürler.Hocam bütçeye laf edemem tabii ki ama mining yapılmış kartlar sorun çıkarıyor yurt dışından alındıysa burada geçmicektir garantisi.
Arkadaşlar selam, bu ekran kartını ikinci el olarak alacağım ve madencilikte kullanılmış. 4 aylık bir süreçte kullanıldığı bahsediliyor ve 18 ay garantisinin devam ettiği söylendi. Kişinin açıklamaya yazdığı bilgi şu şekilde;
MSI 1660 Super ekran kartı 18 ay garantili kutu ambalaj mevcut satın alındığı fatura nüshası gönderilecektir, 18 ay garantisi mevcuttur. Kendisi 3000 gibi bir fiyat istiyor 2.8k ya anlaştık. İçimde bir ukte var bunun içinde buraya bir makale açıyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Ürünü TR olduğunu söyledi ama kutu üzerinde Japonca semboller bulunmakta. Bahsettiğim görseller ektedir.
Çok teşekkürler.Mining karta zarar vermez VRAM'lere zara verir onunda değişimi yapılır fakat Ventus zaten kötü model olduğu için alınmaz. (iç soğutması kötü)
Miningde kalmış bir kartın çipinin arkasındaki komponentlere bakarsan sararmışsa çok kalmıştır sararmamışsa çip sağlamdır, VRAM değişimi 700-1200TL arası aldıktan 2 sene kadar sonra VRAM bozulur %45 tamirini yapar SIFIR olarak devam edersin.Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.