Mining yapılmış RTX 3070 alınır mı?

VBIOS ayarı oynanması riskini almak istiyorsanız siz bilirsinniz. VBIOS atıldıysa garanti dışı kalır kart.
Sorayım mı adama adam diyor ki sistem evde gel istediğin testi yap.

VBIOS ayarı oynanması riskini almak istiyorsanız siz bilirsinniz. VBIOS atıldıysa garanti dışı kalır kart.
@Galaxes adam diyorki garantisi var o zaman garanti dışı kalır

Knk bence hiç bulaşma tableti sat 21kya çok iyi 3070ti sistem var.

Hazir sistem alırım almazsam demişsiniz ondan demiştim. Sistemin diğer parçaları için üstüne eklemeyeckmiydiniz zaten.
Ben konu sahibi değilim. Virgül kullanmadığınız için cümleyi ‘tableti sat 21kya’ gibi anladım.

Garantisi zaten vardır. Fakat ayarlarıyla oynandıysa bi sıkıntı olduğunda garanti kabul etmez. Kaç yıl kullanmış ürünü?
Adam oynamadım diyo ihtiyaç duymadım dedi ve 1 yıl yapmış mining fan değeri 45 sıcaklık 50 dereceyi geçmemiş.

Kanka yazıyı tekrar okudum ben yanlış anlamışım adam demişki 1 yıl mining yapıldı 2 yıl garantili fan devri 45i geçmemiş sıcaklıkta 50 nin üstüne çıkmamış gelip istediğin testi yapabilirsin dedi.

Son düzenleme:
Nvidia kartlara çok fazla gerek olmadıkça bios atılmaz . Modlu bios diye bir şey zaten yok . Fabrika çıkışlı olarak gelen termal kısıtlamayı kaldırmak için , farklı bir üreticinin aynı model kartının bios u atılır . Emin olun bunu da kimse yapmaz. 3070 Düşük güç tüketen en verimli kartlardandır. 115 W ile 60 62 Mhs eth kazım gücüne sahiptir. Peki bios atılırsa ne olur ? Bir çok arkadaş garanti dışı kalır demiş . Farklı bir üreticinin biosunu attınız hop kart tuğlaya döndü . O zaman işiniz biraz sıkıntılı . Ama kartın yeni biosunu yüklerken sıkıntı oldu . Sorun yok . Orginal bios güncellemesi durumunda arızalanan kartlar garanti dışı sayılmaz .
Mining yapılan kartlardan korkmayın . Mining yapılmış bir kart asla ve asla anlaşılmaz. Firmalar bunu koz olarak kullanmak istiyor. Bak minnig yapılmış kart arızalanırsa garanti dışıdır diyor
Bu arada Evga ile görüştüm . Termal pad değiştirmek garanti dışı bırakmaz dediler . Ancak dikkat edin etiket sökülmesin. Sorsan ama herkes garanti dışı kalır der . Belki markadan markaya değişiyordur .
Bir şey daha var . 24 saat aktif full detay cayır cayır oyuna abanılmış bir kartımı tercih edersiniz , stabil düşük değerlerde minnig yapılan bir kartı mı ? Oyunda inişler çıkışlar karta yüklenmeler , kasa içinde aşırı ısınmalar çok daha fazla . Bir düşünün ....

Satıcı en azından dürüst davranmış satıcıya ayrıca şunu sormak gerek ekran kartının garantisi var mı? 2 yıl daha garantisi olduğu yazılmış bence kartın sıfırı ile satış miktarı arasındaki fiyat farkı alınmaya değer. Karta bir şey olacak diye korkmayın. Bir ekran kartının mining yapılıp yapılmadığını anlayan bir teknoloji yok şu an için bir sorun olursa garantiye yollarsınız sıfırı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…