Mining yapılmış RX470 alınır mı?

Fiyat güzel ama kullanım süresi çok uzun. Almayın. Biraz daha piyasa kovalayın.

Diğer konuda bu burayada bakabilirsiniz.

Konu linkini paylaşabilir misiniz benimle de? Teşekkürler.

Buyurun konu linki arkadaş 700₺ 2 sene mining yapılmış kart attım bende 10 tane karışık attım oraya arada mining yapılmamış kartta var.

Alınmaz. Eğer masaüstü için sistem topluyorsanız 1660 Ti veya RTX serisi alabilirsiniz. AMD'yi pek bilmiyorum. AMD'nin üst seviye ekran kartlarından alabilirsiniz de.

Arkadaşlar ekran kartı lazım i3-9100F bu kadar bilgilisiniz bir öneri verin pls.
Buyurun konu linki arkadaş 700₺ 2seen mining yapılmış kart attım bende 10 tane karışık attım oraya arada mining yapılmamış kartta var.

Ama GET açmıyorlar :(

Arkadaşlar ekran kartı lazım i3-9100F bu kadar bilgilisiniz bir öneri verin pls.

Ama GET açmıyorlar :(

Hiçbirimi açmıyor onların içerisinden hiçbiri ilginç. Kargo parası benden deyin GET ilan açmanızı istiyorum sadece güven olmuyor kimseye kişisel algılamayın ciddi alıcıyım yazın büyük ihtimal ile açıyorlar.

2 yıl mining çok uzun bir süre, eğer 2-3 ay olsa idi alınıp termal ped ve macun değişimi yapılabilirdi. Piyasayı biraz daha araştırın, 700 TL'ye falan RX 570 bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı