Mining yapmak günah mı?

@sasi dini günahla manasında değil, her yatırım veya diğer konularda dini bu kadar kullanmayın dedim. Sosyalde başlık gördüm, "saçı sola taramak günah mı?". Şimdi bunun gibi örnekler üzerine cevap verdim.

Saçı sola gibi örnekler zaten saçmada ama ben dini günahlamak olarak değil günah kelimesinin din ile anlam kazandığı için dininde olayda olması lazım dedim.

Okey örnek ver emek nasıl verilir ayrıca beynini çalıştırırsın o da kas gücü oluyor ya da ben bilemiyorum.
1637763922186.png

Madenciliği tarımdan farksız görüyorum. Arazi satın almak, ekin ekmek ile mining rig kurup, ekran kartlarını dizmek arasında pek fark göremiyorum. İkisinde de para/mahsul kaybetme veya tam tersi çok güzel para kazanma ihtimali var.

Mining yapan adam belli bir yatırımın ve emeğin karşılığını alıyor sonuçta burada haram veya günah ne olabilir?

Madenciliği tarımdan farksız görüyorum. Arazi satın almak, ekin ekmek ile mining rig kurup, ekran kartlarını dizmek arasında pek fark göremiyorum. İkisinde de para/mahsul kaybetme veya tam tersi çok güzel para kazanma ihtimali var.

Mining yapan adam belli bir yatırımın ve emeğin karşılığını alıyor sonuçta burada haram veya günah ne olabilir?
İşte anlatmaya çalıştığım şeyi çok iyi özetlemişsiniz hocam. Bazıları dini kendi kafasına göre yorumladığını için günümüzde bu tür şeyler ortaya çıkıyor. Forumda bile var bu kişilerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı