Mining yapmama rağmen hesabıma para gelmedi

Ekran kartlarının fiyatları ve bulunabilirliğini düşününce kullanılan bir bilgisayarla mining yapmak çok anlamsız geliyor zaten. Eğer evde yatacaksa ve para lazımsa öneriyoruz, onun dışında şu an eskiye nazaran tek kartla çok az kazandırıyor.
Valla evde yatan bir bilgisayar olsa yaparım çünkü günlük 3,5 doları aşıyor kazımı şuan ki kurla aylık bana getirisi gayet güzel bir öğrenci olarak ama işte bilgisayarı kullanmam gerekiyor bu yüzden bıraktım artık. Dediğim gibi sermaye falan bulursam rig kurarım öyle yaparım bu işi.
Dostum zaten çekim ücretleri kazdığın miktarın 5 katı falan :D :D :D Ethermine'ı bırak. Git Binance'da kazım yap.
reis anlasam valla öyle yapardım ama inan hiçbir bilgim yok bunu bile dediğim gibi youtubeden izleyerek yaptım bilseydim dediğiniz gibi yapardım
 
Ethermine manual payout 3 dolar kesiyor. Bir de üstüne metamask Binance aktarırken 7-10dolar kesiyor hocam nerede sallamış?
 
rtx 3060 ekran kartım var dün gece saat 11.30 da gibi başlattım bu gece eve 01.30 gibi geldim 4 dolar gösteriyor ethermine sitesinde.

Valla ethermine sitesini kullanıyorum. Mining programını indirdim kurdum binanceden ibanı aldım programın içindeki startı düzenleden içine yapıştırdım ethermine sitesinden de ağ adresi aldım öyle yaptım. Bende detaylı bilmiyorum inşallah boşa çalıştırmamışdır bilgisayarı :D

Yani kazımı bi program indirerek yaptım bilmiyorum binance pool falan anlamıyorum pek reis doğru cevap verdim mi bilmiyorum kusuruma bakma
Unmineable.com havuzunda Tether (USDT) kazımı yapın.
Ödeme eşiği 1.5 USDT.
Siz zaten günde 4-5 USDT kazabiliyorsunuz.
(USDT) Tether : dolara endeksli stable coin USDT ile çoğu coini satın alabilirsiniz.

Link : unMineable miner
 
Sen çok mu biliyorsun?
Ekran Alıntısı.PNG

Şu an Gwei 78. Kazdığı miktardan daha fazla çekim ücreti ödeyecek. Gwei Genelde 140+~ civarında dolaşıyor. Önce sen öğren sonra gel buraya yavrum. Tek kart ile binance pool öneriyorum, çoğu madenci de benim fikrimde.
Ethermine manual payout 3 dolar kesiyor. Bir de üstüne metamask Binance aktarırken 7-10dolar kesiyor hocam nerede sallamış?
Aynen öyle. Tek kart için her zaman binance öneriyoruz. Sebebi de bu.
 
Ben RTX 3080 ile 2 gündür kazıyorum 1.4 dolar gösteriyor. Sen nasıl kazdım kanka 4 dolar. Hangi uygulama ile yapıyorsun? Rica etsem paylaşır mısın?
 
Ben RTX 3080 ile 2 gündür kazıyorum 1.4 dolar gösteriyor. Sen nasıl kazdım kanka 4 dolar. Hangi uygulama ile yapıyorsun? Rica etsem paylaşır mısın?
Hocam 2miners üzeründen NBMiner ile kazabilirsin. Nano olarak Binance hesabına atıyor ordan USDT'ye çevirip Binance TR'ye alıyorsun ordan TL'ye çevirip banka hesabına alıyorsun.
 
Bu gece veyahut sabaha karşı 6-7 civarında yatmazsa eğer, cüzdanınızı doğru girmemiş olabilirsiniz.

Ayrıca kazımı Binance Pool üzerinden mi yapıyorsunuz
Hocam ben Binance Pool üzerinden başladım 30 dk önce. Ama Binance Pool'da işçilerde aktif bir işlem gözükmüyor. Ne zaman düşer. Özelden mesaj atabilrseniz size danışmak isterim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı