- Makaleler
- 13
Hocam iade edin geçin bence çok ellemenizi önermiyorum.Hocam karta bir saç kurutma makinesiyle hava tuttum 15. Dakikada 75 derece şu an.
Hocam iade edin geçin bence çok ellemenizi önermiyorum.Hocam karta bir saç kurutma makinesiyle hava tuttum 15. Dakikada 75 derece şu an.
Hocam iade edin geçin bence çok ellemenizi önermiyorum.
Geçmiş olsun hocam.Hocam bu arada Param Güvende muhabbeti öyle müşteri memnuniyeti falan için değilmiş 150 lira komisyon ödedim iade ettikten sonra 150 lirayı geri ödemiyorlarmış.
Geçmiş olsun hocam.
Hocam başka kartın FurMark testini de atabilir size. Biz miningli kart önermiyoruz. Bir alt segment bir kart almanız daha mantıklı. En azından sağlam.Bir sonraki adama sorarken özellikle FurMark testi bilgilerini isterim artık.
Hocam başka kartın FurMark testini de atabilir size. Biz miningli kart önermiyoruz. Bir alt segment bir kart almanız daha mantıklı. En azından sağlam.
İlgilenirseniz diye attım hocam.
Çıkartır hocam. Normal bir kart maksimum 66 derece oluyor.Hocam kart 33 dakikadır testte 75 derece. İade etmesem uzun vadede sorun çıkartır mı bu bir de düzgün temizlenmemiş hali.
Çıkartır hocam. Normal bir kart maksimum 66 derece oluyor.
Bugün sorun olmasa da yarın bir şeyin çıkacağına dair garanti verebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.