Miningli ekran kartını servis tamir eder mi?

intel trash

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Soru gayet açık. Şimdi diyelim ki ben 10 bin TL'ye miningli veya yurt dışından alınma, garantisi bitmiş faturası olmayan, sadece kutusu olan bir MSI ASUS veya Gigabyte RTX 3080 ekran kartı aldığımı varsayalım. Bu kartlar genellikle garantisi olmayan kartlar olduğu için şunu merak ediyorum. Bu markaların Türkiye'deki teknik servisleri ücreti karşılığında bakım onarım değişim vesaire yaparlar mı? Yoksa bu kart miningli veya yurt dışından alınma deyip geri mi postalarlar?

Çok pardon markaların teknik servisini soruyormuşsun. Marka teknik servisi garanti bitene kadardır. Garantisi bitmiş ürünü neden markanın teknik servisine götüreceksin ki? Tamir yapan bir sürü yer var. Hatta youtube da bol takipçili ekran kartı tamir eden çok kanal var.

Çok pardon markaların teknik servisini soruyormuşsun. Marka teknik servisi garanti bitene kadardır. Garantisi bitmiş ürünü neden markanın teknik servisine götüreceksin ki? Tamir yapan bir sürü yer var. Hatta YouTube'da bol takipçili ekran kartı tamir eden çok kanal var.

Ben işi garantiye almak istiyorum da onun için 2/3 kuruş fazla olsun en iyisi olsun diye düşünüyorum.

Ben işi garantiye almak istiyorum da onun için 2/3 kuruş fazla olsun en iyisi olsun diye düşünüyorum.
Dostum garantiye alma diye bir şey yok. Belki yetkili servis de o özele veriyor işlerini yetişsin diye. Bu işler böyle. Sen hiç garantisi bitmiş iphone unu Apple' a gönderen gördün mü ekran değişimi, pil değişimine? Ne yaptığını bilen, işinin ehli, biraz da kurumsal bir yere ver boşuna çok para verme.

Dostum garantiye alma diye bir şey yok. Belki yetkili servis de o özele veriyor işlerini yetişsin diye. Bu işler böyle. Sen hiç garantisi bitmiş IPhone'unu Apple'a gönderen gördün mü ekran değişimi, pil değişimine? Ne yaptığını bilen, işinin ehli, biraz da kurumsal bir yere ver boşuna çok para verme.

Peki hocam bu işinin ehli olan firmalardan birkaçının ismini yazar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı