Mint'te Simgeler gözükmüyor

401916

Hectopat
Merhabalar. Mate ortamıyla kullanıyorum. "MacOSBigSur" adlı imleç temasını silmeye çalışırkenrm: '/usr/share/icons/macOSBigSur' silinemedi: Böyle bir dosya ya da dizin yok şeklinde hata aldım. Ondan sonra sağ üst kısımda gördüğünüz gibi oldu. Nasıl çözerim? Format atmak istemiyorum. @433815 @OzgunP @Huso112 @gen2

Son düzenleyen: Moderatör:
Simge temasını kastetmiştim, ama ekran görüntüsünde gösteriyor zaten. Gnome simge temasının 2.26 sürümünü nasıl yükledin?
Buradaki dosyayı indirdim. Ardından home klasöründe .icons adlı bir dizin oluşturup içine kopyaladım.

Farklı bir simge teması seçince ne oluyor? Bir de klasik menü yerine Mintmenü'yü eklemeyi dene bakalım, Mintmenü'de aynı sorun var mı?

Paneldeki simgeler gelmiş görünüyor, menüdeki Linux Mint ile ilgili araçların simgeleri eksik sadece.

Mintmenü ve başka tema denedim. Sonuç aynı. Paneldeki simgelerde ise update, internet ve redshift gözükmüyor. Fakat varlar.

Cinnamon'dan bu yüzden nefret ediyorum. Hataları çok inatçı oluyor. Maalesef benim benzerine muzdarip olup da çözemediğim konulardan birisi Kusura bakmayın yardım edemeyeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…