Bana dediysen azıcıktan öte sabahtan akşama kadar oynuyordu. Ben de bir şey demiyordum. 1-2 saatlik işim çıktı Onu bilgisayarın başından kaldırdım. Oda gözümün önünde sebepsizce ağladı. Niye oyunda tam en heyecanlı yerinde benim yüzümden ölmüş. Ve 1 saat gta 5 siz kalacakmış. Gitti annesine şikayet etti benim çok zoruma gitti. İşin ilginç tarafı ise ben 15 yaşındayım. Kuzenim ise 14. Yaşıt sayılırız, o kadar küçük değil.
Durduk yere pencereleri açıyordu bir tanesi. Ulan belki anlar diye oturttum sordum hayırdır oğlum niye rahat duramıyorsun diye? Çok üzüldü kafasını öne eğdi. Demek dayaktan değil, laftan anlayanları da var.
Alpha misafir çocuklarından tek kurtulma yolu kazığa oturtmak ve kapının önüne koymak. Bu sayede başka misafir çocukları da onun halini görüp ibret alır.
Arkadaşlar misafir çocuğuyla uğraşmayan tek benim herhalde forumda eve misafir çocuğun geldiğinde odayı kitlerim uyuma numarasına çekilirim 5 10 dakika sonra salar beni zaten oyuna devam ederim.
Kullanmadığım dizüstünü veririm.
Yaşı küçük ise oyuncak verir ve kapımı kitlerim.
Bir de inatçılar var kapıyı tekmeleyen ben ise o zaman odamın ışığını kapatırım odaya kitlerim 5 dakika sonra akıllanır ben de normal şekilde bilgisayara bakmaya devam ederim.
Üst katta kankam var. Akşamları gelir LoL atarız ya da kardeşim ile GTA oynarlar. 2.5 yaşında, eline bağlı olmayan Gamepad'i alır ve biz oynarız o izler. Ben bilgisayarın başına ya da kardeşim gitmedencgitmez bile, her gün bizimle hatta gelmediği zaman biz arıyoruz ha şu var hem küçük hem de arkadaşımın çocuğu, işin açıkçası küçük olmasına rağmen akıllı ve söz dinliyor. 10 dk içinde yaptığından sıkılması hariç, daha küçük olduğu için Gamepad'i bozsa bile kızmam ya da laf etmem. Gerçi bizden daha iyi davranıyor orası ayrı mesele, anlıyacağınız gelen çocuk ile ilk baş konuşun. Kankama güzelce anlattım ve o anlattığım her şeyi yapıyor. Bunun karşılığında bilgisayarın sahibi o "bilgisayarimi AC, hadi bir oyun oynayalım" der.