Komşu çocuğu bilmem, ama zeki, yakışıklı, kusursuz, uzun boylu, iyi, yardımsever, dersleri mükemmel kısaca kötü özelliği olmayan "elalem çocuğu" gördüm ben.
Ben vermiyorum, zaten bana hiç gelen yok. Gelenler de benden ve abimden korkup oturamıyorlarAyrıca söylemeden edemeyeceğim. Bu misafir çocuklarına niye bilgisayarınızı veriyorsunuz?
Ekşi Sözlük'te görmüştüm, bir tane adamın evine misafir çocuğu gelip BIOS pilini söküp BIOS'u sıfırlamış. Bu sayede şifreyi kırıp bilgisayara giriş yapmış. Ondan sonra ise sadece bilgisayara zarar vermekle kalmayıp CS:GO'da da ELO düşmesine neden olmuş. Yani BIOS pilini söken bile varsa Windows sürümünü Insider'a geçiren neden olmasınBende zamanında misafir çocuğu oldum lakin böyle bilgili misafir çocuğu görmedim. Arkadaş bilgisayar hakkında her haltı bilme be! Ben misafir çocuğuyken GTA Vice City açıyorlardı bana çatır çutur gidip yoldaki insanları eziyordum polisleri öldürüyordum. Geçen bir tane komşunun çocuğu geldi bana oyunda akıl veriyor. Vursan ağzının üstüne bir tane suçlu olacaksın.
Aynen böyle oldu.Aklima direkt bu iki video geldi.
Onlar artık klasikleşti.Bilgisayara virüs bulaştırmayı bile başaran tipleri vardır bazen.
Bahsettiklerimin çoğu eskidendi zaten, şimdi kimseye elletmem bilgisayarımıİyi işte. Ama internet ve teknoloji yaygınlaştıkça küçük çocukların da bilgisayar bilgisi ortalaması gittikçe yükseliyor. Mesela ben şimdi misafir çocuğu olarak bir yerlere gidip bilgisayarları kurcaladığını bildiğim birisine "Windows'ları onlar yokken Insider Fast Ring'e geçir, adamı mahvedebilirsin" derim, sonra hızlı hızlı yayılır ve en sonunda sizin başınıza da gelebilir
Üstelik artık herkesin elinin altında internet var, o yüzden misafir çocukları da bilgisayar kurcalama yöntemlerini geliştiriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.