Bunu da deneyebilirsiniz isterseniz. Olmazsa alıntıladığım konuda bir sürü çözüm varTelefondan uzak masasütü bağlantısı yapıp PC'yi kapatmak işe yarar. 2-3 defa yapınca bozuldu sanıp bırakırlar.
Bunu da deneyebilirsiniz isterseniz. Olmazsa alıntıladığım konuda bir sürü çözüm varTelefondan uzak masasütü bağlantısı yapıp PC'yi kapatmak işe yarar. 2-3 defa yapınca bozuldu sanıp bırakırlar.
Seni kralın kralın lordunun imparatoru ilan ediyorum. Ben ve bilgisayarım sana minnettarız.Bunu da deneyebilirsiniz isterseniz. Olmazsa alıntıladığım konuda bir sürü çözüm var![]()
Peki tuvalet suyu mu içtinizBenim 4 kuzenimden üçüyle ETS2MP oynarken (biriyle aynı okuldayız, İngilizce derslerimiz ortak; çok iyi anlaşırız ayda 1-2 mutlaka buluşuruz) uzaktan akrabalar geldi. Biz de hiç misafir bizi fark etmeden koridorun ucundaki odaya girip kapıyı kilitledik. Anneannem de orası eşya odası o yüzden kilitli dedi misafire. Odada banyo da olduğu için sıkıntı yasşamadık misafir gidene kadar.
O oda aslında eşya odası değildi benim odamdı eski evimizde. Odada bol bol su, meyve suyu, baklava ve kıymalı börek vardı. ETS2MP'a 4 bilgisayarla girip, ki hesapları ucuz satan yerlerden alıyorduk, adminlere dalıyorduk hasar hilesiyle.Peki tuvalet suyu mu içtiniz![]()
Canım çekti valla. 5 bilgisayar olsa olur mu?O oda aslında eşya odası değildi benim odamdı eski evimizde. Odada bol bol su, meyve suyu, baklava ve kıymalı börek vardı. ETS2MP'a 4 bilgisayarla girip, ki hesapları ucuz satan yerlerden alıyorduk, adminlere dalıyorduk hasar hilesiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.