Misafir çocuğu/kuzenden nasıl kurtulabilirim?

Bilgisayarı yoksa bırak oynasın 🤠
Bilgisayarı olmadığı halde bilgisayarıma yeterli özeni göstermiyorsa oynatmam. Ben misafirlikte elimi yıkadıktan sonra kurulasam da biraz bekliyorum ki nemli ellerimle o PC'ye deymeyeyim diye. O yağlı elleriyle dokunmaya çalışıyorsa evsiz bile olsa taviz vermem. 😄😄

Kapıyı kitle.
“İzin vermiyorum” de.
Ekran parlaklığını 0 yap.
Ekran kartını çıkart.
Psu’nun anahtarını kapat.
Sahte virüs yap. (YouTube’da videoları var.)

İsterseniz daha çok şey yazabilirim. :)

Kapıyı kitle.
“İzin vermiyorum” de.
Ekran Parlaklığını 0 yap.
Ekran Kartını çıkart.
Psu’nun anahtarını kapat.
Sahte Virüs yap. (YouTube’da videoları var.)

İsterseniz daha çok şey yazabilirim. :)
Dizüstü kullanıyorum demiş ama sahte virüs fikri iyiymiş 😀

Elektrik şalteri kapat (sigorta), HDD'i sök, şifre koy, anakartta ki kabloları sök, interneti kes yapabileceğin bir sürü şeyler var benim aklıma gelenler bunlar: D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrikşalteri (sigorta) kapat, HDD'yi sök, şifre koy, anakartta ki kabloları sök, interneti kes yapabileceğin bir sürü şeyler var benim aklıma gelenler bunlar: D.

Şifre ve internet dışındakileri yapamıyorum :D Neyse ben listeme devam edeyim.

1569738777314.png

Eklememi istediğiniz acayip önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer başında durabilecek isen ver oyna. Eğer bilgisayarı falan yoksa oynasın ama varsa söyle ki 'Şu an bilgisayara dokunulmaması lazım. O yüzden olmaz. ' Gibi şeyler söyleyebilirsin. Şahsen ben veriyorum. Geçenlerde koltuğa zıplamak istemiş, yere düşerken masayı çekmiş, bu yüzden monitör kablosu çıkmıştı:D Dediğim gibi başında durabilecekseniz verin.
Eğer başında durabilecek isen ver oynasın. Eğer bilgisayarı falan yoksa oynasın ama varsa söyle de ki 'Şu an bilgisayara dokunulmaması lazım. O yüzden olmaz. ' Gibi şeyler söyleyebilirsin. Şahsen ben veriyorum. Geçenlerde koltuğa zıplamak istemiş, yere düşerken masayı çekmiş, bu yüzden monitör kablosu çıkmıştı:D Dediğim gibi başında durabilecekseniz verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı