Misafir Çocuğuna Nasıl Davranırsınız ?

Ailede aldığı eğitime göre çocuklar davranıyor bence. Kimisi ses çıkarmaz kendi halinde bişeyler yaparken kimisi de yerinde durmuyor. Sürekli bir yerleri karıştırma dağıtma derdinde. Bence bazı aileler çok serin davranıyor. Çocuk evi yıksa bişey demiyor misafirlikte. Bana göre yanlış durum. Kendi evinde nasıl davranırsanız davranın ama misafirlikte kafanıza göre serbest bırakamazsınız buna kimsenin hakkı yok. Teknolojik cihazlar zaten pahalı. TV'ler, bilgisayarlar olsun çocuk dikkat edecek. Ben mümkünse laptop kullanılıyorsa onun kaldırılması taraftarıyım.

Herkes bi bahane uydurup PC oturtmuyor, fakat niye kimse gerçeği söylemiyor ? Şahsen ben direk bilgisayara oturmuyorum annesi ne derse desin vermiyorum.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi misafir çocukları başa beladır. Annesi size abisi şu biraz oyun oynayıversin der. Siz de bir şey diyemezsiniz. Sorum şu misafir çocuğuna nasıl davranırsınız ?
Onun nasıl davrandığına bağlı.
Genelde bilgisayara kapanırım, dışarı çıkıp sadece "Hoşgeldiniz.," derim. Annem "PC'da oyun oynasın.," deyince de izin vermem. En azından izlesin falan der, tamam derim. Çok ısrar etmez benim annem bu konularda :D
İyice ısrar ederse (%1 ihtimalle bir keresinde oldu.) şöyle yaptım:
klavye ve mouse USB'lerini söktüm, kablosuz mouse ve klavye taktım, arkadan çaktırmadan kontrol edince sinirlenip bıraktı. Benim olduğumu da fark etmedi.
Lanet olsun ajanlığım çok iyi :D
Herkes bi bahane uydurup PC oturtmuyor, fakat niye kimse gerçeği söylemiyor ? Şahsen ben direk bilgisayara oturmuyorum annesi ne derse desin vermiyorum.
Ben de öyleyim :D
Gelseler bile bilgisayarın pilini çıkartıp bilgisayar bozuk diyordum. :D
Ben, (Geleceklerini haber verdiklerinde çok hızlı bir şekilde) kasanın yan kapağını söküp, 12V güç kanalını söküyordum.
Hadi gel de oyna :D
İşimi garantiye almak için, annesi azıcık anlıyorsa şalterden kapatınca falan anlar.
Ailede aldığı eğitime göre çocuklar davranıyor bence. Kimisi ses çıkarmaz kendi halinde bişeyler yaparken kimisi de yerinde durmuyor. Sürekli bir yerleri karıştırma dağıtma derdinde. Bence bazı aileler çok serin davranıyor. Çocuk evi yıksa bişey demiyor misafirlikte. Bana göre yanlış durum. Kendi evinde nasıl davranırsanız davranın ama misafirlikte kafanıza göre serbest bırakamazsınız buna kimsenin hakkı yok. Teknolojik cihazlar zaten pahalı. TV'ler, bilgisayarlar olsun çocuk dikkat edecek. Ben mümkünse laptop kullanılıyorsa onun kaldırılması taraftarıyım.
Direk benim gibi yapın, 12V kanalını sökün, hadi oynasın şimdi :)
Dediklerinizde ise sonuna kadar haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı