Misafir Çocuğuna Nasıl Davranırsınız ?

Benim de öyle bir titizliğim var bilgisayara benden başkası oturamaz. Misafir çocuğu gelmişti yav arkadaş konsol var, tablet var, al telefonumu vereyim yok diyor bilgisayar diyor s**** g*** lan dedim. Ağlaya, ağlaya annesinin yanına gitti. Bu abi bana bağırdı diyor annem bana kızıyor, ben gene bilgisayar başına geçip keyif yapıyor oh de monteee.

Benim de öyle bir titizliğim var bilgisayara benden başkası oturamaz. Misafir çocuğu gelmişti yav arkadaş konsol var, tablet var, al telefonumu vereyim yok diyor bilgisayar diyor s**** g*** lan dedim. Ağlaya, ağlaya annesinin yanına gitti. Bu abi bana bağırdı diyor annem bana kızıyor, ben gene bilgisayar başına geçip keyif yapıyor oh de monteee.
Bir ekipmanı kirsa kaç para hocam. Birde onemsemiyorlar kendi malı olsa dokunmaya kıyamaz ama..

Ben odanın kapısını kilitliyorum ve modemden wifi bağlantılarını yavaşlatıyorum.
Eğer çocuk sinirlendirecek tipse aynısını yapacağım, iyi fikir. YouTube'yi falan da engellerim, kimseye de söylemem benim yaptığımİ.
Hatta kudurtuyorsa (Yapabilseydim.) telefonundan JumpScare bile çıkartırdım...
Aynısı benim başıma geldi, vallaha kuduruyor insan ya. Bir de yaygaracılıkları yok mu...
Bir de önemsemiyorlar kendi malı olsa dokunmaya kıyamaz ama..
O da geldi başıma. Çocukları olmuş, sinirlendim sövdüm gelmiş bana "Çocuğun yanında sövme." diyor. S********* S***ğı ben o çocuktan daha küçüktüm sen sövüyordun ya bana sinirlenince. Onların evde çocuğa en ufak bir şeyde "Dur, kıracan, dur yakacan." diyor bizim eve gelince "O oraya oturmayı seviyo ya." deyip otura otura çekmecelerden birini kırmış. Herkesin evi arabası malı çocuğu en değerli, bize gelince "Pösss"
Allah belalarını versin, yine sinirlendim şimdi. Gidip ROG Strix GPU kutu açılımı izleyeyim de rahatlayayım...

1-Odanın kapısını kilitlerim ve onlar gelmeden evi terk ederim.
2- Hiçbir şeyi kaldırmam çocuğu kendi haline bırakırım.

Bu ikisinin arası yoktur bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı