- Makaleler
- 1
Ev arkadaşımın kardeşi arada geliyor, temiz dövüyorum. Bilgisayar başına bıraktık 28 saat oyun oynadı aralıksız.
Bir ekipmanı kirsa kaç para hocam. Birde onemsemiyorlar kendi malı olsa dokunmaya kıyamaz ama..Benim de öyle bir titizliğim var bilgisayara benden başkası oturamaz. Misafir çocuğu gelmişti yav arkadaş konsol var, tablet var, al telefonumu vereyim yok diyor bilgisayar diyor s**** g*** lan dedim. Ağlaya, ağlaya annesinin yanına gitti. Bu abi bana bağırdı diyor annem bana kızıyor, ben gene bilgisayar başına geçip keyif yapıyor oh de monteee.
Eğer çocuk sinirlendirecek tipse aynısını yapacağım, iyi fikir. YouTube'yi falan da engellerim, kimseye de söylemem benim yaptığımİ.Ben odanın kapısını kilitliyorum ve modemden wifi bağlantılarını yavaşlatıyorum.
Aynısı benim başıma geldi, vallaha kuduruyor insan ya. Bir de yaygaracılıkları yok mu...Benim de öyle bir titizliğim var bilgisayara benden başkası oturamaz. Misafir çocuğu gelmişti yav arkadaş konsol var, tablet var, al telefonumu vereyim yok diyor bilgisayar diyor s**** g*** lan dedim. Ağlaya, ağlaya annesinin yanına gitti. Bu abi bana bağırdı diyor annem bana kızıyor, ben gene bilgisayar başına geçip keyif yapıyor oh de monteee.
O da geldi başıma. Çocukları olmuş, sinirlendim sövdüm gelmiş bana "Çocuğun yanında sövme." diyor. S********* S***ğı ben o çocuktan daha küçüktüm sen sövüyordun ya bana sinirlenince. Onların evde çocuğa en ufak bir şeyde "Dur, kıracan, dur yakacan." diyor bizim eve gelince "O oraya oturmayı seviyo ya." deyip otura otura çekmecelerden birini kırmış. Herkesin evi arabası malı çocuğu en değerli, bize gelince "Pösss"Bir de önemsemiyorlar kendi malı olsa dokunmaya kıyamaz ama..
Benim basima cok geldi. Bilgisayardan yeni bir masaustu aciyorum bombos. Oyle fareyi gezdiriyor![]()
Benim ailem öyle değil. "Onlar, senin, kendi bilgisayarına çöreklenmeni sevmiyorlarsa o zaman sen de o gelen misafire kendi bilgisayarını verme." diyor.Paint bare açınYazıktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.