Misafir Çocuğuna Nasıl Davranırsınız ?

Ben çoğu kişinin aksine iyi davranırım. Yanıma gelen küçük çocuklarla genelde oyun falan oynatırım. Eğer bilgisayar biliyorsa bilgisayarı veririm bir problem olmaz. Eğer bilmiyorsa isterse çizgi film açarım isterse bilgisayar hariç oyun oynarız.
Böyle olunca bizim evden gidince, ben gitmek istemiyorum diye ağlıyorlar. Yine gelirsin bahanesi ile gidiyorlar. Ertesi gün annesi arıyor gelmek istiyor diye. :D
Onlara gidince de aynısı. Çoğu kapıda beni bekliyor. Evden gitme vakti geldiğinde mahallenin sonuna kadar beni yolcu ediyorlar. Gidiyorum deyince gitme diye ağlıyorlar. :D
Bence iyi davranın, kötü davranmanın anlamı yok. :)

Kapı olsa kapıyı kilitlerim. Ama salondayız ve salona kapıdan girilmiyor. Bende bilerek bilgisayarı vermiyorum. Israr ettikleri zaman küçük odadaki oyuncakları onlara veriyorum. Kırmadan dökmeden güzel oynuyorlar.
Kalmadı öyle misafir çocuğu.

Benim bilgisayarımı vermememin nedeni, bilgisayardan anlamıyor olmaları. Bilgisayarı bir kere vermiştim. Rastgele tuşlara basıyorlar sadece. Şimdi alışırlarsa, başından kalkamaz hale gelirler. Yaptıkları maksimum şey ise Paint'te fırçayla rastgele çizgiler çekmek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı