Misafir çocuğundan bilgisayar nasıl saklanır?

Vieira38

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim yakin zamanda memlekete donmem gerekiyor ama memleketten gelen amcamlar bizim evin anahtarini alacakmis ve bizim evde kalacakmis. Bir sorun var, çok şimarik ve terbiyesiz bir ogullari var ve gozumden iyi baktigim ve maddi degeri yuksek bir bilgisayar var evde ve bu çocuk gelirse bilgisayarin icinden gececektir. Masaustu bilgisayar oldugu icin goturme ihtimalimde yok nasıl bir yontem ile saklamami onerirsiniz? (Kotu Türkçem icin ozur dilerim uzun zamandir yurt disindaydim).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasayı saklayıp sadece ekranım var diyebilirsiniz klavye fareyi falan da saklayın. Eğer yatağınızın altındaki baza kalkıyorsa oraya saklayabilirsiniz.

Merhaba, benim yakin zamanda memlekete donmem gerekiyor ama memleketten gelen amcamlar bizim evin anahtarini alacakmis ve bizim evde kalacakmis. Bir sorun var, çok şimarik ve terbiyesiz bir ogullari var ve gozumden iyi baktigim ve maddi degeri yuksek bir bilgisayar var evde ve bu çocuk gelirse bilgisayarin icinden gececektir. Masaustu bilgisayar oldugu icin goturme ihtimalimde yok nasıl bir yontem ile saklamami onerirsiniz? (kotu Türkçem icin ozur dilerim uzun zamandir yurt disindaydim).

Kutuları mevcutsa içine koyabilirsin tekrar.

Hocam kasayı saklayıp sadece ekranım var diyebilirsiniz klavye fareyi falan da saklayın. Eğer yatağınızın altındaki baza kalkıyorsa oraya saklayabilirsiniz.
kurcaliyor hocam cok simarik bir cocuk ekran kartini sokup farkli yeremi saklasam.diye dusunuyorum

Kutuları mevcutsa içine koyabilirsin tekrar.
evet oyle dusunuyorum bende ama ekran kartini sokerekmi yapsam diye dusunuyorum

Kurcaliyor hocam cok simarik bir çocuk ekran kartini sokup farkli yeremi saklasam. Diye dusunuyorum.

Evet oyle dusunuyorum bende ama ekran kartini sokerekmi yapsam diye dusunuyorum.

Komple kaldırma imkanınız varsa daha iyi olur eğer bahsettiğiniz gibiyse ekran kartsız halini de kurcalar.

Hocam PSU kablosunu çekip bilgisayarım bozuk diyebilirsiniz kabloyu saklarsınız.
evde olmayacam hocam evde olsam.zaten dove dove atarim.onu odadan

Komple kaldırma imkanınız varsa daha iyi olur eğer bahsettiğiniz gibiyse ekran kartsız halini de kurcalar.
komple kaldiemayi dusunuyorum zaten dolabin arkasina saklamayi dusunuyorum ama ekran kartini sokmelimiyim.sizce

komple kaldiemayi dusunuyorum zaten dolabin arkasina saklamayi dusunuyorum ama ekran kartini sokmelimiyim.sizce
Hocam RAM'leri çıkartıp boyunun yetişmeyeceği bir yere koyun.
hocam cocuk çaki gibi bir cocuk dovsen uslanmaz tipinde pc ye dair hicbirseyi ortada birakmak istemiyorum acikcasi o yuzden sordum ekran kartini sokupmu saklamaliyim ne yapmaliyim

Evde olmayacağım hocam evde olsam. Zaten dove dove atarim. Onu odadan.

Komple kaldiemayi dusunuyorum zaten dolabin arkasina saklamayi dusunuyorum ama ekran kartini sokmeli miyim? Sizce.

Komple kaldiemayi dusunuyorum zaten dolabin arkasina saklamayi dusunuyorum ama ekran kartini sokmeli miyim? Sizce.

Hocam çocuk çaki gibi bir çocuk dovsen uslanmaz tipinde PC'ye dair hiçbir şeyi ortada birakmak istemiyorum açıkçası o yuzden sordum ekran kartini sokupmu saklamaliyim ne yapmaliyim.

Hocam eve girip çıkcak misiniz?

Evde olmayacağım hocam evde olsam. Zaten dove dove atarim. Onu odadan.

Hocam çocuk çaki gibi bir çocuk dovsen uslanmaz tipinde PC'ye dair hiçbir şeyi ortada birakmak istemiyorum açıkçası o yuzden sordum ekran kartini sokupmu saklamaliyim ne yapmaliyim.

Öyleyse direk eve girin kapıyı kitleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı