Misafir çocuğundan kurtulma yöntemleri

Ne yapayım

  • Döveyim

    Oy: 55 65,5%
  • Saklayım

    Oy: 23 27,4%
  • Söyleyeyim

    Oy: 17 20,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    84
  • Anket kapandı .
Denendi ama bir süre sonra fark ediyorlar çünkü çocuk her yeri karıştırıyor.
Çocuğun boyunun eremeyeceği bir yere sakla üstüne de nevresim takımı falan ser. Hatta dolaba kilit tak🙂. Birebir çözümdür. Eskiden benimde başıma gelirdi. Ah, o misafir çocuğu az kalsın PS2'yi camdan atıyordu. 😂
 
Halam biraz genç ve çok yakın arkadaşız yani söylemem zor.

Bak dinle beni aynen soyle anlatiyorsun kardesim halanla aran cok iyi anladim hayir diyemezsin oncelikle ya konusucaksin ya da kandiricaksin. Kandirma olayi soyle geldikleri gun Xbox için onemli kablo vardir. Alip sakliyorsun bozuldu diyorsun kabloyu her yere koyarsin cepten tut her yere kablo nerede deneyelim diye sorarlarsa teknik desteğe gittim bugün kabloda sıkıntı varmış bana geri verecek diyorsun yeni neden almadin diye sorarlarsa bosuna para vermemek için de.
 
@Osman038 @Cliff_Burton

Bakın eğer gerçekten rahatsız oluyorsanız bu durumdan, halanızı karşınıza alıp konuşmaktan başka çareniz yok. Ya çocuğu döveceksiniz, ya da konuşacaksınız halanızla. Başka çare çözüm beklemeyin boş yere insanları yormayın. Bir sınava gireceksiniz ama sınava çalışmak istemiyorum ne yapabilirim gibi bir soru soruyorsunuz. Güldük eğlendik yeter bence bu kadar.

Hiçbir eşyanızı kimseden saklamanıza falan gerek yok çözüm basit. Polisten esrar falan saklamıyorsunuz sonuçta. Bu durumun başka bir çözümü yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı