Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

Ne saçma muhabbet.
Odanın kapısını kilitle geç, gereksiz bahane sunmana gerek yok.

Zamanında beni de rahatsız eden veletler olmuştu, kaşınan olunca veriyordum sopasını, ailesi mailesi laf etmiş hiç umurumda değildi, onlara da ağzının payını veriyordum.

Hocam bugün bende yaşadım. Teyzem gelmiş, tabii yanında veletler de var. Teyzem oyun açın diye ısrar etti, bende oyun olmadığına, tek oyunların Doom ve LoL olduğunu onların da ona uygun olmadığını anlatmaya çalıştım. Çocuk ben LoL oynarken gitmiş anneme ve teyzeme ağlamış, arkadaşımla LoL oynarken bir anda odama annem bağırarak girdi ve bilgisayarı zar zor elimden aldılar. Bende deli dana gibi bağıra bağıra bilgisayarı aldım ellerinden. Sonrasında fantezi ya, PS5'e sardılar. Onu kurtaramadım maalesef. Tek yol bağırıp çağırmak. Yoksa akıllanmıyor bunlar. Zamanında Halamın oğlunu dövmüştüm. O şekilde çözüldü.

Ne saçma muhabbet.
Odanın kapısını kilitle geç, gereksiz bahane sunmana gerek yok.

Zamanında beni de rahatsız eden veletler olmuştu, kaşınan olunca veriyordum sopasını, ailesi mailesi laf etmiş hiç umurumda değildi, onlara da ağzının payını veriyordum.
5 tane kapı var salonun nasıl kapatsın adam?

Sanal makineye Windows 98 kurup açık şekilde bırak PC'yi. Zaten Windows 98 olduğu için hemen hemen hiçbir şey yapamazlar.

Konu sahibi VMware kursun VMware'nin içine Windows 98'i kursun VMware sürücülerini de kursun asıl işletim sistemi ile bağlantısını koparsın sanal makineyi tam ekran şekilde açık bıraksın olsun bitsin. :D

Benim çarem bağırmak :D evet bildiğin fütursuzca çocuklara bağırıyorum "YOK LAN SIZE PC FALAN!" diye. Sonra ebeveynler ailem falan hepsi odama toplanıyor kısa muhabbet falan. Sonra çocuklar odama bir daha gelmiyor. Sizde sert olun. Şahsi cihazlarınızı çocuklara emanet etmeyin.
#veledeşiddeteevet(!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı