Misafir çocuklarından nasıl kurtulabilirim?

Hocam kesin çözüm VBS komutlarıdır. İlk olarak masaüstündeki tüm oyunların kısayolunu silin. Masaüstünde metin belgesi oluşturun ve metin belgesine şu kodu girin
Kod:
msgbox "Uygulama açılamıyor." , 0+16 , "Windows"
ve farklı kaydete tıklayıp kodlamayı ANSI yapın, kayıt türünü Tüm Dosyalar yapın, dosyanın ismine oyunun adını yazıp .vbs uzantısını ekleyin ve kaydedin. Örnek: Valorant.vbs
Masaüstüne VBS dosyası gelecek. VBS dosyasına sağ tıklayıp kısayol oluşturun. Kısayol olmayan VBS komutunu farklı bir klasöre atın. Sadece kısayol masaüstünde kalsın. Oyunun logosunu indirin ve indirdiğiniz logoyu convertio.co sitesinden ico dosyası yapın. VBS dosyasına sağ tıklayın, Özellikler'e tıklayın, Simge Değiştir'e tıklayın, Gözat'a tıklayın ve indirdiğiniz ico dosyasını seçin. Kısayolun adını oyunun adı yapın ve bitti! Misafir çocuğu oyunu açmaya çalıştığında "Uygulama açılamıyor." hatası alacak.
 
Arkadaşlar, öncelikle iyi geceler. Bugün berbat bir olay yaşadım diyebilirim. Bugün güzel bir sevinçle bayramın 4. günü olduğu için halamı ziyarete gitmiştim. Çünkü bayramda ne kimse gelmişti ne ben gitmiştim, harika geçmişti. Güzel yemekler, kuzenle PS4'te Mortal Kombat 11 keyfi sonra sahilde çekirdek çıtlama derken bir de 100 TL bayram harçlığı aldım, büyük bir keyifle eve geldim. Saat 18:30'du her neyse bilgisayara 5 6 gündür neredeyse hiç bakmıyorum yani en fazla 1 saat filan, dedim ben bugün bir 3 4 saat oynayayım derken olay burada başlıyor. Bizim komşulardan biri müsait misiniz deyip bizi arıyor, ailem de sağ olsun tabii müsaitiz diyorlar. Daha yeni gelmişiz 5 dk olmuş bir nefes alalım neyin misafiri? :D Her neyse onu geçtim 3 tane küçük erkek çocuk geliyor, ben dedim ben yandım şimdi bilgisayar salonda olduğu için 4 5 tane kapı var etrafımda anca kapıların hepsini kitleyecektim. Bu da saçma olurdu. Her neyse ben umurumda değil dedim, gelirlerse ben bakacağım dedim. Açtım Valorant'a başladım, çocuklar geldiğim gibi başımda üşüştüler, ailem de işte misafirlerle sohbet ediyorlar. İşte bana diyorlar çay getir, su getir falan çocuklar ben daha yerimden kalkmadan bilgisayara geçmek için kavga ediyorlar. Hatta çocuklardan bir tanesi sen oynama diyerek tokat attı, ben içimden dedim l*an neyi paylaşamıyonuz sanki 3090 Ti var bilgisayarda. Her neyse ben sinirimden çektim kapıyı, kitledim. Üzerime bunlar geçti dedim ne haliniz varsa görün çocuklar bize oyun aç diye yalvarıyorlardı, her neyse sadece Valorant vardı, ben dedim imkanı yok siz bu oyunu oynayamazsınız, dediler yok oynarız yok yaparız. Derecesiz maç açmışlar Reyna'yla 19 turda 0 kill almışlar, büyük bir başarı denesem yapamam sonra takımdakiler beni troll sanıp karşı takımla birlikte reportlamışlar. Bu sadece o maç değil her maç bütün oyuncular reportlamış, baktım hesabım 2 hafta ban yemiş. Dedim ben bu çocukların azını burnunu kırarım neyse yine sinirimden çıktım bilgisayardan bu sefer de Minecraft bulup açmışlar, ap*tallar oynamayı bilmedikleri için hepsi birden klavyeye basmışlar, o sırada bilgisayar dayanamamış çökmüş ekran donmuş imleç hareket etmiyor. Gelmişler diyorlar yok bilgisayar çöktü dedim bana ne çöktüyse çöktü neyse saat 11:45 oldu sonunda gittiler ama ben sinir krizi geçirecektim. Bana bir taktik verin arkadaşlar bu veletleri bilgisayarımdan soğutmak için ne yapmam lazım?
Misafir varken oynama. Bilgisayar bozuk de, kafan rahat eder telefonda takıl birkaç saat bir şey olmaz her gün sizde kalmıyorlar ya.
 
Geçen sefer yaptıklarını hatırlatıp izin verme. Eğer ailelerine falan giderse aynı durumu onlara da söyle verme. Yufka yürekli olmaya gerek yok. Kötü bir şey yaptılar, sonuçlarına katlanacaklar. Hayat dersi de olur mis.
 
İlk önce CMD açıyorsun kod yazar gibi yapıyorsun yanına geldiklerinde şu an çalışıyorum olmaz diyorsun hemen annelerine veya senin annene yalvarmaya gidecekler senin bahanen ise şu an olmaz kodlama öğreniyorum bu basit olanı gelelim diğer yönteme: Şu an olmaz bilgisayar güncelleniyor oyun oynayamazsınız eğer evde teknoloji konusunda Ultra bilgili kişiler yoksa rahattasın.
Color a + tree yazıp korkutmak da güzel bir yöntem olur :D
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı