Misafir saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar sıkıntı yaratıyorsa, ikinci elden eski bir tablet alıp ellerine vermek çok işe yarıyor. Seni unutuyorlar.

Bende yaşıyor isem benim de misafir kovmaya hakkım var.
Hayır yok. Evin kirasını mı ödüyorsun? Elektriğini? Suyunu? Gıda masraflarını? Tam olarak evde nasıl bir faaliyet gösteriyorsun da, seni yetiştiren insanların misafir olarak kabul ettikleri kişileri kovma hakkı sana geçiyor?

Dostum sen bensin ya ben de hiç sevmem misafirleri annemin sürekli arkadaşları gelir onlar gelince ya dışarı çıkar internet kafeye giderim ya da odamın kapısını kilitlerim.

Ne bu toxiclik. Misafirlere bunu söyleyecek yüzün bile yoktur senin. Gelip buradan atar yapıyorsun. Hiç bir şekilde kovmaya da hakkın yok. Senin o şapşal yüzünü görmeye gelmiyorlar. Eğer gerçekten abartılı misafirler ise ailene danış. Aksi takdirde çok konuşmana gerek yok. Paşa paşa oturacaksın oturduğun yerde. 18 yaşına basıp ev sahibi olursan evine misafir almazsın.

Kimin varki? Yok ki burada derdini anlatıyor adam.

Bu konuya tek bir tane düzgün bir yorum ekleyebilirim. Gitmelerini bekle başka bir şey yapamazsın yapmaya da hakkın yok. Ha sevmeyebilirsin fakat ev aile evi olduğu için saygı duymak zorundasın.

17 ve yaş ile alakası ne?

Ev sizin mi yani 18 yaşını gecmeden bir eve sahip olamazsınız zaten önce 18 yaşını geçin kendinize tapulu eviniz olsun sonra misafir cagirmazsinız olur biter ama aile evindesiniz muhtemelen bekleyeceksin hacı yapacak bir şey yok ailenin maddi durumu varsa seni ayrı eve de çıkarabilirler ama kimse bu şekilde basit bir sebepten bir çocuğa o kadar para vermez gibi geliyor çok rahatsız oluyorsanız çıkın dışarı oturun bir kafede telefona falan bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…